Fotoverslag: Weekendje Disney!

Jullie hadden misschien al iets door en als jullie me volgen op Twitter dan wisten jullie het al maar ik ben afgelopen paar dagen in Disneyland Parijs geweest! I Love Disney en daarom besloten mijn vriend en ik er een weekendje op uit te trekken. Toen we alle informatie begonnen op te zoeken merkten we dat Disney behalve super leuk ook verschrikkelijk duur is. We wilden 2 dagen gaan om de twee parken goed te kunnen doen. Na wat opzoek werk besloten we een jaarpas te kopen omdat dit een stuk voordeliger uit kwam dan gewoon twee kaartjes per persoon, handig! Nu kunnen we gaan wanneer we willen! Ook overnachten is niet goedkoop in Disney maar ook daar hadden we een oplossing voor. Mijn ouders hebben namelijk een mobilhome en wat bleek, er is een speciale parking waar je met je mobilhome mag slapen voor €30! We gingen dus op budget! Het leek me wel leuk om hier iets over te schrijven omdat wij tijdens het zoeken naar al deze informatie toch vrij veel verwarring ondervonden. Hier de foto’s…De eerste dag zijn we natuurlijk eerst naar het ‘gewone’ park gegaan en wat hebben we genoten!

We hebben volgens mij elke attractie wel een keer gedaan en de rollercoasters twee keer! Echt zalig!

We hadden met alles zoveel geluk! Zo kwamen we opeens een hele bende tegen van Disney figuren en ik kon er één strikken om met mij op de foto te gaan! Wat me wel heel erg opviel is dat die beesten zo klein zijn, ik was bijna groter dan Minnie.

Mini parade.

Qua drukte was het eigenlijk heel goed te doen. Ik ben blij dat we ervoor gekozen hadden om op vrijdag en zaterdag te gaan want je merkte wel dat het op zaterdag aanzienlijk drukker was!

En natuurlijk om een dag in Disney goed af te sluiten moet je gewoon wel naar de parade gaan kijken. And so we did!

Dag 2 en door naar de studio’s. Een kleiner park maar daarom zeker niet minder leuk!

Het was een super geslaagd weekend en we kijken er naar uit om nog eens terug te gaan! Als jullie nog vragen hebben, stel ze dan gerust bij de comments.

Groetjes,
Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *