Fotodagboek: maart week 1

 photo PicMonkey Collage_zpspklpyyhv.jpg

Hallo allemaal! Ik leef nog! Het is een mega hectische tijd met school waardoor de artikels op een lager pitje staan, mijn excuses hiervoor! Afgelopen heb ik weer eens foto’s genomen van mijn dagen. Hierbij mijn week!

Zaterdag
Zaterdag was een volle dag die begon bij de garage! Niks ergs, gewoon tweejaarlijks onderhoud… We hebben er in totaal zo’n 2 uur op zitten wachten, pff, ik haat wachten, haha! We kregen de auto wel proper gewassen terug mee!  photo IMG_0902_zps62w9ltvk.jpg photo IMG_0906_zpshearwcsy.jpgNext stop was de Action. Het plan was om op zaterdag een aantal recepten in het groot te koken en deze dan in te vriezen als back-up. Dit doen we eens in de zoveel tijd. Onze potjes waren allemaal kapot en zaten vol gaten, dus het was tijd voor een nieuwe voorraad.

 photo IMG_0911_zpswtq5gqyc.jpg
Stop nummer 3 was de Standaard Boekhandel. We hadden een bon voor de boeken van ‘Dagelijkse kost’ en deze haalden we dus even op, samen met nog wat andere boodschapjes.
 photo IMG_0910_zpsfcpboiqc.jpg
Dan was het koken geblazen! We maakten een grote portie chili con carne, spaghetti saus en bolognese saus! Jep, dat zijn hier thuis twee verschillende recepten voor twee verschillende hongertjes!

 photo IMG_0909_zpssrozpgrj.jpg
De zon scheen die dag ook nog eens heerlijk! Zo schattig, één streep zon en die kant heeft hij gevonden!

 photo IMG_0908_zps1wylxhhz.jpg

Maandag photo IMG_0924_zpsjz7cuyo8.jpg

 photo IMG_0919_zpslslykmge.jpgUghr, fille! Dat is echt iets waar ik de hekel aan heb! Ook als een groter/hoger voertuig dan mezelf voor me staat en ik niets kan zien, kan ik echt helemaal geïrriteerd raken, haha! Ik zie graag wat er allemaal voor me gebeurd. Camionette, aan de kant dus alstublieft!

 

 

 photo IMG_0920_zpsskkyhh0y.jpg‘S avonds werd er opeens onverwacht aangebeld. Het was de HelloFresh box die we per ongeluk waren vergeten op ‘stop’ te zetten. Gelukkig hadden we voor de rest van de week geen boodschappen gedaan dus het kwam eigenlijk nog perfect uit ook!

 photo IMG_0916_zpsax9y4r18.jpg

Dinsdag
Dinsdagochtend hadden we met onze groep een afspraak op school over een deadline. Ik was al weer snel terug thuis en klaar voor weer wat klusjes! Eerst even knuffelen met onze andere kat Luus, die jullie niet zo vaak voorbij zien komen. Ze is vaak een beetje camera schichtig, haha!

 photo IMG_0925_zps3gw26a4o.jpgLunchen deed ik met een croque.

 photo IMG_0921_zpssfg1odlz.jpg
 photo IMG_0922_zpswp5ycno6.jpg
‘S middags hadden we weer een hele toer met klusjes. Onze grasmaaier moest op onderhoud om de messen te laten slijpen, jaja, echt boeiende dag was het! De winkel waar wij hem binnenbrengen heeft ook een grote dierenafdeling met allemaal leuke spulletjes. Opeens zag ik deze pizza dozen hangen voor honden, hahaha! Wie verzint dit?

 photo FullSizeRender_zpsmvujrsdy.jpgVoor onze Chip kochten we een zak puur-natuur hondenvoer, ben benieuwd wat hij er van gaat vinden!

 photo IMG_0932_zpsfo6dhyki.jpg

Woensdag
Woensdag begon met een eitje!

 photo IMG_0940_zpstiksntu5.jpgAangezien ik dit semester altijd pas na de middag les heb, heb ik ‘s morgens altijd rustig de tijd om me klaar te maken en een beetje rond te tuttelen. Terwijl ik wat foto’s aan het verwijderen was van mijn Facebook profiel kwam ik deze tegen! Een foto van ongeveer twee jaar oud die gemaakt werd tijdens het uitgaan in de Roxy. Wow, mijn haren waren daar zo dik en lang! Ik wil ze terug!

 photo IMG_0944_zpsssztmcku.jpgNaar aanleiding van de foto, smeerde ik maar meteen wat kokosolie door mijn haren. Terug naar die volle bos!

 photo IMG_0943_zps1msp8tss.jpgEens gedoucht, kleed ik me altijd maar half aan. Ik beslis dan wel wat ik zal gaan dragen, maar als ik nog langer dan en uur thuis ben kan ik het niet aan om al een ‘deftige’ broek aan te trekken. Jogging it is!

 photo IMG_0945_zps2q5mzbdu.jpgWoensdag ging ik iets vroeger naar school omdat we voor ons groepswerk nog foto’s moesten maken aangezien dit een verplicht onderdeel is. Dit is één van mijn profielfoto’s.

 photo IMG_3874_zpsbrtmm516.jpgNog even een Glamglow masker ertegenaan en naar bed! 

 photo IMG_0937_zpsllfmwhkw.jpg

Donderdag
Donderdag ben ik eigenlijk een beetje vergeten foto’s te nemen, oops! Ik kwam pas om half 7 terug thuis en begon meteen aan het eten aangezien mijn moeder niet thuis was.

 photo IMG_0934_zps5lww7wxi.jpg
Chip mag soms bij mij op de kamer als ik echt vroeg naar bed ga om nog wat tv te kijken. Zijn mand verhuist dan even mee naar boven! We keken de film ‘Into the wild’, een klassieker die ik nog nooit gezien had!

 photo IMG_0939_zpsrjgrrkc4.jpg

Vrijdag
Vrijdag was een rustige dag, ik moest maar even naar school en de rest van de heb ik wat aan taken gewerkt. Mijn vriend is helemaal verslaafd aan het tekenen op Snapchat, met grappige creaties tot gevolg!

 photo IMG_0949_zpstlkcgliv.png photo IMG_0948_zpsitus4obe.png
Aangezien Zowie zaterdagnacht op skireis vertrok moesten er nog een paar dingen gedaan worden. Vorig jaar klaagde hij er al over dat zijn snowboardlaarzen niet waterdicht meer waren. Na lang zoeken konden we dit jaar jammer genoeg niet echt zijn ‘ding’ vinden en met een maat 46 moet je snel zijn… Dan maar een goedkope en makkelijke oplossing. Na even internetten vonden we dat je de binnenlaars moet inpakken in een plastic zak en deze dan terugstopt in de buitenlaars. Op die manier kan het vocht niet tot bij je voeten komen en blijven ze droog!
 photo IMG_0935_zpsidg7v45p.jpgEens de laars weer teruggestopt is zie je er ook niks meer van!

 photo IMG_0936_zpsqfmeo95w.jpg‘S avonds keken we nog een film met een zak snoep van het Kruidvat. Onze guilty pleasure!

 photo IMG_0947_zpsgbzyvl0h.jpg

Zaterdag
Zaterdag heb ik heel de dag bij mijn groepsleden thuis gewerkt aan ons project! Ik sluit dit alles dan maar af met de volgende foto, haha! Ik vond hem zeer geslaagd!

 photo IMG_0950_zps7ct8w7tn.jpgZo, dit was mijn week! Laat me weten wat jullie van dit soort artikels vinden! Nu het zo druk is met schoolwerk zijn ze gemakkelijk online te krijgen, dus misschien is dit wel leuk om regelmatiger te gaan doen!

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *