Fotodagboek: een week uit mijn leven

 photo PicMonkeyCollage2_zpsbe3e6c31.jpgGoedemorgen beauty’s! Omdat er mij altijd gevraagd wordt naar persoonlijke artikelen en video’s in de stijl van ‘een dag uit mijn leven’, heb ik afgelopen week voor jullie geprobeerd een aantal foto’s te maken. Natuurlijk ga ik nog naar school, dus daar breng ik ook een groot deel van mijn tijd door, maar in mijn vrije tijd probeer ik altijd veel leuke dingen te doen! Ik presenteer u, een fotodagboek van mijn week!

Zaterdag 17 mei

Op zaterdag hadden mijn vriend en ik een klein programma samengesteld. We moesten op een aantal verschillende plaatsten zijn en hebben dus bijna heel de dag rondgereden.
Ik moest naar Leuven, omdat daar een Apple-winkel zit en ik eindelijk maar eens een Word pakket ben gaan kopen. Ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld, vraag me niet waarom, maar het werd voor school toch echt nodig! We moeten een heleboel PowerPoint presentaties maken en dat lukt natuurlijk niet altijd in de les… Dus, stop 1: de Mac-winkel!

 photo IMG_2956_zpsc5facf04.jpg

Aangezien het gigantisch mooi weer was zaterdag, besloten we met mijn autootje te gaan, ik rij namelijk met een klein, lief cabriotje! Door de winter was hij alleen zo vies!! Eerst langs de carwash dus!

 photo 20140517_130406_zps7e26db02.jpg

Een lekker tussendoortje! Een smoothie met magere yoghurt, banaan, spinazie, rood fruit en goji bessen.

 photo IMG_2955_zps037d11d5.jpg

In de namiddag ging ik mijn wekelijkse wandeling maken. Ik doe tegenwoordig 3 keer per week spieroefeningen en 4 keer per week ga ik 45 minuten goed doorwandelen. Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk de perfecte wandeling gevonden die ongeveer 50 minuten duurt en ook nog eens fijn is om te wandelen. Ik denk dat onze hond hier hèèl erg blij mee is!

 photo IMG_2953_zps5e7898da.jpg
Zondag 18 mei

Op zondag wilde mijn moeder graag naar de markt voor bloemen. Die wilde ze graag cadeau voor haar verjaardag, maar omdat ze in april jarig is, is dat nog wat te vroeg om bloemen te kopen… Die had ze nog tegoed!

 photo IMG_2954_zps3edece49.jpg

De buit en natuurlijk moesten deze ook in potten gedaan worden voor op de vensterbanken!

 photo 20140518_144518_zps870b42a1.jpg

We besloten lekker vroeg te eten. Op de markt haalden we ook een heerlijke gebraden kip, mijn lievelingsmaaltijd op zondag! Niet de gezondste, maar 1 cheat meal in de week kan best, hihi!

 photo IMG_2958_zps83d050c2.jpg

Kijk hoe leuk deze sla lepels zijn. Ik was helemaal vergeten dat we deze hadden! Ze komen uit Brazilië van een paar reizen terug. Dat is toch echt het leukste? Souvenirs waar je ook echt wat mee kan!

 photo IMG_2957_zps05ff14b8.jpg

Helaas was het niet heel de dag fun-time en heb ik tussendoor ook nog Engelse woordjes zitten leren. Maandag had ik namelijk een “vocabulary” examen Engels.

 photo IMG_2959_zps03615c7b.jpg

Maandag 19 mei
Maandag heb ik eigenlijk amper foto’s genomen. Ik had een lange dag op school, dus heel erg veel was er ook niet aan, haha!

Wat een schatje!

 photo IMG_1205_zpsd8044cd2.jpg

‘S avonds ben ik wel weer gaan wandelen door het bos. Super leuk vind ik dat altijd, maar ik had er niet aan gedacht dat de muggen wakker worden zodra het iets donkerder word! Oeps! Gelukkig heb ik er maar één beet aan over gehouden.

Dinsdag 20 mei
Dinsdag was een erg leuke dag! In de ochtend had ik les, economie en frans om precies te zijn, maar om kwart na 1 was ik klaar. Om 2 uur had ik een afspraak ik Brussel op de luchthaven om mijn contract te gaan ondertekenen voor mijn studentenjob in juli! Heel erg leuk dat ik weer ben aangenomen, ik vond het namelijk de tofste job die ik tot nu toe gehad heb!

Om 17u gingen mijn vriend en ik naar een event van Moët & Chandon. Een luxe champagne merk dat zijn nieuwe summer cocktail voorstelde! Ik krijg regelmatig mailtjes over nieuwe soorten drank en daar zit mijn vriend altijd een beetje over te kwijlen, toen ik deze uitnodiging kreeg wilde hij dan ook heel erg graag gaan. Door file in Brussel (hello spits) kwamen we wel een stuk later aan dan de bedoeling was, maar het was alsnog gigantisch gezellig!

Mijn outfit voor de avond:

 photo IMG_2970_zpsc9d71719.jpg
Over de nieuwe summer cockail vertel ik jullie alles in een ander artikel, maar hier een korte samenvatting! De champagne wordt deze zomer gecombineerd met een lekker, vers stukje fruit, wat je aan een prikker in de champagne stopt. Heel erg lekker!

 photo IMG_2972_zpsac4920c3.jpg

De glazen waren trouwens verschrikkelijk groot, haha! Ik moest erg oppassen met de hoeveelheid, want je drinkt meer dan je denkt!

Die avond kreeg ik ook nog een leuke goodie mee naar huis om te testen (ik moet hem wel terug geven). Ik kreeg namelijk een Fujifilm Instax camera mee. Echt super tof en toevallig want mijn moeder en ik hadden het er laatst nog over! Een uitgebreide review volgt uiteraard!

 photo 20140521_194431_zps30d3a692.jpg

Woensdag 21 mei
Op woensdag ben ik altijd vrij van school, heerlijk is dat zo’n dagje midden in de week! Het was een erg productieve dag: ik schreef een aantal artikelen en moest nog wat werkjes voor school afmaken…

Maar ik besloot de dag te beginnen door even te ontspannen. Vanuit bed heb ik dan maar al mijn opgenomen afleveringen van de Carrie Diaries gekeken, yaay!

 photo IMG_2975_zpse6994603.jpg

Er kwam een leuk pakketje aan waar ik al even op zat te wachten! Mijn bestelling van www.thecalgirl.com! Meer in een volgend artikel.

 photo IMG_2965_zpsd14f0c3c.jpg
Ook heb ik weer mijn spieroefeningen gedaan! Het gaat steeds beter en beter. Ik zit nu op week 3 en ik voel echt dat mijn lichaam het beter begint aan te kunnen. De oefeningen die ik eerst niet volledig kon afmaken, gaan nu wel en bij elke oefening kan ik weer een beetje dieper en verder gaan. Leuk om wat resultaten te voelen!

 photo IMG_2977_zps56ff5064.jpg

En ik maakte de pakketten voor de winnaressen van mijn winactie helemaal verzend-klaar! Dames, er is een roze wolk naar jullie op weg, haha!

 photo IMG_2978_zps6b393f05.jpg

Die avond zou ik alles afprinten voor een taak die donderdag binnen moest zijn. Helaas had mijn groepsgenote het verkeerde document doorgestuurd en waren er zo’n 100 pagina’s voor niets afgedrukt. Natuurlijk was midden in de 2de print mijn papier op, noo! Gelukkig heb ik nog allerlei restjes kunnen vinden en is alles goed gekomen! Ik was al blij dat mijn inkt niet op was, dat was een stuk rampzaliger geweest.

Donderdag 22 mei
Op donderdag moest ik maar een paar uur op school zijn om een paper in te dienen die ik de vorige avond geprint had. Kwam heel goed uit, want mijn beste vriendin had ook geen les! Die namiddag heeft zij dan mijn nagels gedaan. Ze studeert voor schoonheidspecialiste en dat is alleen maar leuk voor mij!

 photo 20140525_105230_zps4f019363.jpg
Toen ik thuis kwam vond ik dit… Een klein beetje was, haha!

 photo 20140521_194405_zps612c17af.jpg

Ook was het weer wandeldag… Chip is daar zeker niet ontevreden over, maar mijn benen mogen altijd wat bruiner!

 photo 20140522_203331_zps5ec8759b.jpg

Vrijdag 23 mei
Jammer genoeg ben ik vrijdag ook vergeten foto’s te nemen. Gelukkig was het niet zo’n event volle dag. Overdag ging ik naar de les, in de namiddag heb ik een beetje gewinkeld met mijn mama. Daarover staat trouwens al een shoplog online! En ‘s avonds heb ik Dexter gekeken met mijn vriend, we zitten eindelijk aan het laatste seizoen en het wordt zo spannend!

We hadden die avond allemaal zo’n trek in frietjes, maar het zou zonde zijn om al het harde werk nu te gaan verpesten. Toen kwamen we er opeens op dat we nog een Actifry in de kast hadden staan! Dus die hebben we nog eens afgestoft en er frietjes in klaargemaakt. Het heeft gigantisch goed gesmaakt zonder schuldgevoelens want je doet er maar een eetlepel cocosvet bij voor een hele bak frietjes, geweldig!

 photo 20140523_175536_zps8529d7c6.jpg

 

Toen we hem net hadden, maakten we er best veel eten in klaar, maar na een tijdje kwamen er weer nieuwe dingen dus waren we hem een beetje vergeten. Die fout gaan we niet nog eens maken!

Zo, dit was mijn week! Hoe was die van jullie?

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *