Telefacts aflevering online bekijken

 photo Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.17.47_zpsqt0ndj7p.jpgDe aflevering van Telefacts waarin ik enkele weken geleden te zien was staat ondertussen online! De reportage ging over geld verdienen met bloggen en hoe je hier je werk van kan maken. Toch werden bij een aantal andere bloggers de dingen een beetje in een ander licht gezet naar mijn gevoel. De focus lag héél erg op geld en geld verdienen terwijl het aspect van plezier en hobby weggestopt werd.

Ik schrijf en film puur voor mijn plezier, dit is echt mijn hobby en zo noem ik het ook als anderen hier naar vragen. Natuurlijk lijkt het me geweldig om hier ooit zover mee te komen en er mijn werk van te kunnen maken! Wie zou dat nu niet leuk vinden? Iets waar je heel erg veel plezier en voldoening uit haalt elke dag mogen doen… Ik wel!
 photo Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.13.14_zpsgsxhktln.jpg
Ondanks dat de focus erg lag op geld verdienen vond ik mijn stukje toch erg geslaagd! Ze hebben alles leuk in beeld gebracht en mijn woorden in hun waarde gehouden.

Het was voor mezelf best raar om me zo bezig te zien op het grote scherm! Natuurlijk bewerk ik mijn eigen filmpjes en hoor ik mezelf vaak praten. Ook op school moeten we onszelf opnemen en terugluisteren, dit om op uitspraak en taal te letten en hiervan te leren!
 photo Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.15.22_zpstrfv62mw.jpg
Vandaag deel ik dan ook graag een linkje naar de documentaire van VTM. De aflevering waarin ik voorkom is nummer 13 en kan je hier terug vinden.

Wat vonden jullie ervan?

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *