Filmpje ♥ Giftguide: Cadeautips voor Mannen 2014

Deel twee van de giftguide en deze keer laat ik jullie een heleboel leuke ideetjes zien voor de mannen onder ons. Nog geen inspiratie? Dan zal deze video je vast en zeker een handje helpen!


 photo fkfkkhfkhd_zps04774e47.jpg

1) Primark Onesie

Net zoals bij de vrouwen begin ik ook hier met een heerlijke cosy outfit! Ik vond deze Onesie bij de Primark, die toch best bekend staat om zijn toffe chill outfits! Ook op websites zoals Boohoo.com kan je goedkope onesies voor mannen bestellen.
– Primark € 15,-

2) Decalgirl Houten Telefoon Sticker
Iedereen heeft al lang een tof hoesje om zijn mobiel, maar een volledige transformatie heb ik nog niet zo heel erg veel voorbij zien komen. Toen ik zelf afgelopen zomer mijn sticker op mijn mobiel had zitten, kreeg ik er zoveel complimentjes over! Met dit stoere patroontje tover je zo een glimlach op zijn gezicht en geef je zijn mobiel een volledig nieuwe look.
Decalgirl € 11,- incl. verzendkosten

3) Skiny Boxershorts Duopack
Net zoals bij de vrouwen kunnen ook hier boxershorts niet ontbreken! Met hun leuke verpakking en tekst kan hier niet mee missen!
– Skiny € 27,95-

4) Reisboek
Iets waar ik zelf heel blij mee zou zijn is een reisboek van een bestemming waar ik al lang van droom of ééntje waar ik zelfs al een vakantie naar geboekt heb. Ik vind dit de perfecte manier om iemand nog meer te laten dromen en misschien is dit wel het duwtje om de stap te zetten.
Reisboek New York € 9,95-
Reisboek Hawaii € 20,-

5) Lederen Armbandje
Een leuke vervanger voor een horloge bij een man is volgens mij een lederen armbandje. Zelf was mijn vriend al lang opzoek naar dit modelletje met het anker, maar durfde het zelf nooit echt te kopen. Op Etsy vond ik een goedkoper exemplaar, zo kan hij het toch eens proberen zonder er een groot bedrag tegenaan gegooid te hebben.
Etsy € 17,-

6) Externe batterij voor Mobiel
Bij de vrouwen liet ik de ‘Mighty Purse’ voorbij komen. Een leuke handtas die je mobiel kan opladen. Mannen zie ik zelf nog niet zo snel met zo’n tasje rondhuppelen dus is dit de ideale tegenhanger. Het principe is hetzelfde, het ziet er alleen iets technischer (saaier) uit. Je laadt de batterij op aan je computer en vervolgens kan je hier 2 keer volledig je mobile, of andere apparatuur, mee opladen.
Miniinthebox € 8,63

7) Starbucks Elanden Mok
Toffe cadeaus vind ik altijd pakjes die ik kan gebruiken in het dagelijks leven. Daar is deze zeker één van! Ik vond bij Starbucks deze super toffe mok, volledig in elanden thema!
Starbucks € 13,95-

8) Mooie Trui
Een mooie trui is nooit verkeerd, toch? Daarom leek het me leuk om dit jaar eens de klassieke weg op te gaan en een kledingstuk toe te voegen aan de giftguide. Het werd dit mooie exemplaar van de WE, helemaal niet slecht!
WE Fashion € 69,95-

9) Go Pro HERO 4 SILVER + Accesoires

We eindigen dit jaar met een knaller! Als ik terug denk aan dit jaar, is één ding daarvan toch mensen die zichzelf filmen met een Go Pro of er ééntje de lucht in steken. Go Pro is het afgelopen jaar immens populair geworden en blijft steeds groeien. Dit najaar zijn ze dan ook gekomen met een nieuwe editie die nog beter en scherper kan filmen! Ik presenteer jullie: de Go Pro HERO 4 Silver.
– Go Pro Hero4 € 124,95-
Go Pro Hero4 SILVER € 379,95-
Go Pro Hero4 BLACK € 479,95-
Go Pro stok € 68,95-
Battery pack € 45,-


Zo, dit was het laatste deel van de Giftguides van dit jaar! Hopelijk heb ik jullie met deze twee hoofdstukken genoeg leuke ideetjes gegeven om jullie geliefden rondom jullie heen cadeau te doen!

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *