Foto Dagboek – 14 tot 20 april

 photo PicMonkey Collage1_zps7pczxzqf.jpg
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een foto dagboek maakte, maar afgelopen weekend had ik een soort event-marathon. Niet overal heb ik evenveel foto’s kunnen nemen, maar ik heb mijn best gedaan. Vandaag dus een kijkje van de afgelopen week.

Donderdag 14 april 2016

Ik begin bij donderdag omdat ook op die dag mijn “event-weekend” begon. ‘S avonds was ik samen met mijn vriend uitgenodigd voor de opening van de pop-up AXE store. De trend van de pop-up stores is nog lang niet vergaan dus wij trokken op donderdag avond richting Brussel. AXE komt met een nieuwe campagne en productlijn voor mannen (obviously). Find your magic gaat volledig over datgene vinden in jezelf wat jou speciaal maakt. Een man heeft geen sixpack meer nodig om op te vallen (maar het mag wel ­čśë )

In de pop-up store konden mannen zich onder handen laten nemen door een echte barbier, kon je een foto laten maken die ook echt gebruikt gaat worden tijdens de campagne en natuurlijk alle producten eens goed testen! Dus goed uitkijken, wij zijn binnenkort ergens te spotten, haha!

 photo IMG_5009_zpsfaghfzlk.jpg
 photo IMG_5001_zpskoicwnek.jpg
 photo IMG_5003_zpssm3qpemo.jpg
 photo IMG_4995_zpsbruugrdb.jpg photo IMG_5006_zps65layd2i.jpg

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag was het weer richting Brussel voor de grote party van Yves Rocher! Ik nam mijn vriendin Estelle mee als sidekick, dat is altijd gezellig! Eerst even gestopt bij Pee Klak, beste spaghetti van Brussel en omstreken voor wie het nog niet kent.

Nieuwe producten (waarover snel meer), een photobooth en lekkere cocktails waren volop aanwezig. Fijne avond met lekkere muziek en BV’s spotten ├á volont├ę!

 photo IMG_5061_zpsh4ckwx3x.jpg
 photo IMG_5064_zpscbfkda4w.jpg photo IMG_5070_zpszuvobesc.jpg

Zaterdag 16 april 2016

Zaterdag heb erg weinig foto’s kunnen nemen. Ik was, samen met andere bloggers en YouTubers uitgenodigd bij Hotel Hungaria. Hotel Hungaria is onder andere producent van Dagelijkse Kost. Heel de dag hebben we daar workshops gevolgd over het gebruik van social media en hoe zij zichzelf daarin zien. Was een erg interessante dag en heb weer veel leuke mensen leren kennen! Het verbaast me telkens opnieuw hoeveel YouTubers er eigenlijk zijn, super tof!

 photo IMG_5117_zpstmnvvdpo.jpg
‘S middags kregen we een lunch voorgeschoteld van “Balls & Glory”, super lekkere gehaktballen die weer helemaal anders zijn dan ik gewend was. Ik kende ze zelf nog niet, maar kennelijk zijn er restaurants in onder andere  Antwerpen en Gent.

 photo IMG_5078_zpsu3jbwtbu.jpg

En oh ja, op Zaterdag kreeg ik ook een parkeerboete, urgh! Eerste boete van 2016!

Zondag 17 april 2016

Op Zondag ochtend trok ik richting Antwerpen voor een event van Kruidvat. Kruidvat komt met een sportlijn in de winkels en dan met name prote├»nepoeders etc… Op de planning stond eerst een work-out sessie van een uur, een work-shop en daarna een gezonde brunch. Er werd al gewaarschuwd voor de Antwerp 10 miles dus hier had ik qua tijd ook ruim rekening mee gehouden. Natuurlijk kwam ik er door mijn eigen schuld midden in te zitten. Ik kon geen kant op, maar had wel een primo plek vanuit de auto!

 photo PicMonkey Collage_zpswc0jde0f.jpg

De regen klaarde op en ik besloot een kwartier van de locatie te parkeren aangezien er geen dichtbij komen was. Lekker wandelingetje door de zon dus. De work-out had ik voor 90% al gemist dus ik kon door naar het leukere gedeelde namelijk de work-shop en brunch!

 photo IMG_5085_zpsfmhc7weh.jpg
 photo IMG_5086_zpsckvsbtee.jpg
 photo IMG_5100_zpsupelwoju.jpg
 photo IMG_5095_zpsxax6kfsp.jpg

Tijdens de work-shop kregen we een paar recepten om uit te proberen waarbij de prote├»ne poeders gebruikt werden. Mijn ervaring met prote├»ne poeders is niet super positief, ik ervaar het vooral met een vieze smaak en vieze textuur, maar in zo’n smoothie gaat het verrassend snel naar binnen! Win win! Hier enkele van de recepten voor wat inspiratie!

 photo IMG_5089_zps96mcp8mu.jpg photo IMG_5090_zpsobxmmdr4.jpg

Maandag 18 april 2016

Maandag was een lekker rustig dagje. Ik heb samen met mijn moeder thuis wat lopen rond rommelen en lekker in de tuin gewerkt. Een paar foto’s waar ik maandag blij van werd.

 photo IMG_4978_zpsfnbqfp9p.jpg
 photo IMG_5110_zpsjoncoin8.jpg
 photo IMG_5111_zpssmcnfxfk.jpg

Dinsdag 18 april 2016

Dinsdag was pakketjes dag, altijd leuk!

 photo IMG_5116_zpsh024slq4.jpg
 photo IMG_5114_zpstgyyi91h.jpg

‘S avonds maakte ik een bloemkool pizza. Het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat. Je moet de bloemkool fijn malen, 5 minuten in de microgolf oven doen en dan al het vocht eruit knijpen. Twee eitjes erbij, wat kruiden en je hebt een pizza bodem! Ik ben zeker geen bloemkool fan, maar op deze manier gaat het er vlotjes in.

 photo IMG_5104_zpslxr5xqwn.jpg
 photo IMG_5105_zpsvbbp7cui.jpg

Woensdag 20 april 2016

Ook mocht ik afgelopen week een weekje rondrijden met de nieuwe Lancia Ypsilon. Super tof autootje, perfect als eerste wagen of als je in de stad woont. Echt een meisjes auto als je het mij vraagt!

 photo IMG_7041_zps9png7ikh.jpg
 photo IMG_7031_zps5olzvjej.jpg
 photo IMG_7030_zps9vascmcl.jpg

Het interieur schreeuwde gewoon vrouw vond ik. Het midden van stoelen was su├Ęde in een lichte kleur en de zijkanten waren van taupe leer. Does it get any better?

 photo IMG_7021_zps2ilkwoub.jpg

Ook een handige feature is de ingebouwde GPS die echt van TomTom is, volgens mij zie je dat niet veel, toch? Verder vond ik alles super makkelijk te vinden. Ik ben zeker geen auto techneut of gewoon een techneut op zich, maar ik kon meteen alles vinden, heel straight forward. Je kan hands-free bellen, GPS’en, muziek afspelen, je GSM opladen zonder extra dingetje (real life problems!). Alles zat er gewoon op… Ik ben best een luxepaardje, geef ik gewoon toe, maar dit erg budget vriendelijke auto’tje gaf mij zeker niet het gevoel luxe te missen.

 photo IMG_7018_zpsouyp6zik.jpg
 photo IMG_7020_zpsu0gdvh0n.jpg

Dat was mijn week/weekend alweer! Ik dacht, toen ik begon aan dit artikel, dat ik te weinig foto’s zou hebben, maar dat valt reuze mee, haha! Misschien dat ik dit soort artikels in de toekomst iets meer in collage stijl maak, dan is het allemaal wat compacter!

Hoe was jullie week?

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *