Oude video ♥ Hema gezichtsverzorging review

 photo PicMonkey Collage2_zps97wfdoun.jpg

Ik heb weer eens diep in de archieven gezocht en ben geslaagd! Vandaag één van mijn oude en ietwat gênante video’s! In deze video had ik het uitgebreid over een nieuwe reeks huidsverzorging die ik testte. Toen ik net begon met huidverzorging gebruikte ik de drie stappen van Clinique, maar omdat deze best prijzig zijn ging ik opzoek naar budget versies van deze drie stappen. In HEMA was ik erg geslaagd en in deze video liet ik dan ook weten wat ik precies van elke stap vond!

Wat me vooral erg stoort in deze video is het ongeknipte en lange nadenken. Moest ik dit opnieuw doen zou het allemaal een stuk vlotter gaan. Je ziet dat ik erg zoek naar woorden waardoor lange pauzes zich veel voordoen. Niet echt altijd aangenaam om naar te kijken, haha! Hoewel ik het niet echt fijn vind om naar te kijken, was deze video best populair! Mensen wilden echt graag weten of ik een goede dupe gevonden had voor de drie stappen van Clinique. De producten waar ik het toen over had, zijn trouwens nog steeds te koop in de HEMA.

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *