Oude video ♥ Mijn serie collectie

 photo PicMonkey Collage_zpsnal7fdjw.jpg

Het is weer eens tijd voor een nieuwe/oude video. Een tijdje geleden was ik begonnen met het posten van een aantal oude video’s, maar om de één of andere manier was dit project weer stil gevallen. Vandaag blaas ik het nieuw leven in door weer eens een oude video met jullie te delen. Op mijn oude kanaal was dit één van mijn populairste video’s! Een tour door mijn serie collectie.

Voor deze video had ik al mijn series netjes neergelegd en alles gefilmd wat ik in mijn collectie had en dat waren er nogal wat. Hierna is mijn collectie eigenlijk niet veel groter geworden. Met de ontdekking van het downloaden (shhht), de bibliotheek en Netflix was er eigenlijk geen nood meer aan het kopen van een nieuwe serie. Ik durf zelfs te zeggen dat ik sindsdien zelfs maar 1 serie vervolledigd heb en dat was Desperate Housewives. Geweldige serie!

Ik vind het nog steeds een beetje raar om te kijken naar oude video’s. Vooral mijn stem is erg veranderd vind ik zelf! Ik hoop dat jullie er ook wat plezier uit kunnen halen!

Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *