Fotodagboek: juli week 3

 photo PicMonkeyCollage_zps3d5ad151.jpgGoedemorgen allemaal! Afgelopen week heb ik voor jullie weer eens extra veel foto’s van mijn dagen gemaakt. Omdat ik op mijn vorige fotodagboek zoveel leuke reacties kreeg, leek het me wel leuk om dit regelmatiger te gaan doen. Het is juli en als jullie me volgen op Instagram weten jullie al dat ik deze maand werk op de luchthaven. Dit betekend dat ik zo goed als elke dag opsta om half 5 en om 6 uur achter mijn balie zit! Deze week had ik iets meer vrije dagen, dus had ik ook iets meer tijd om jullie mee te nemen in mijn week!

Dinsdag 15 juli

 photo IMG_3086_zps15f2f7ae.jpgDe dag begon veel te vroeg! Wanneer mijn wekker gaat, probeer ik altijd zo snel mogelijk uit bed te stappen omdat ik te bang ben om terug in slaap te vallen en vervolgens te laat te komen, maar natuurlijk gaat dit niet altijd even makkelijk…

 photo IMG_3091_zps1f9d2e1a.jpgOn the job!

 photo IMG_3093_zps2d44488a.jpgHet uitzicht! Jammer genoeg zit ik zo goed als heel de dag met mijn rug naar het raam toe, dus kan ik eigenlijk nooit kijken wat er allemaal gebeurd buiten. Dit is misschien maar goed ook, want ik vind het altijd zo leuk om te zien, ik zou er veel te veel door afgeleid worden! Op rustige momenten ga ik soms dan even lekker naar buiten kijken. Het is altijd zo’n tof zicht wanneer er een vliegtuig aankomt en van alle kanten er autootjes komen aan geracet, vervolgens allemaal doen wat ze moeten doen en dan weer heel snel weer weg rijden!

 photo IMG_3088_zpse15946f3.jpgDinsdag avond haalden we mijn nieuwe bureau! Ik kocht in het weekend een tweedehands bureau online voor op mijn kamer en dinsdag gingen we hem ophalen. Heel de auto lag vol, haha!

Woensdag 16 juli

 photo IMG_3098_zps18965640.jpgWoensdag was ik heerlijk een dagje thuis en besloot ik de dag te beginnen met een aantal afleveringen van Californication. Ik zit ondertussen al aan seizoen 3.

 photo IMG_3101_zps2e6d09c4.jpg

Ik had echt zoveel geluk met het weer! Net op de dagen dat ik vrij was, was het heerlijk buiten. Mijn huid is ondertussen zo wit geworden dat ik bijna licht gaf in de zon, haha!

 photo IMG_3102_zps9f053d3f.jpgOok Chip geniet volop van deze temperaturen. Hij is echt helemaal niet blij als het regent. Verder deed ik dinsdag niet zoveel foto waardige dingen behalve dan uitrusten!

Donderdag 17 juli

 photo IMG_3104_zps0be49f13.jpg photo IMG_3099_zps3bf2b150.jpgOok donderdag was ik vrij en begon ik met het schuren en schilderen van het bureau dat ik gekocht had! Ik heb best al wel heel erg veel meubels geschilderd, maar op de één of andere manier ging bij dit meubel gewoon alles mis. Het kan aan het hout liggen, hoewel ik het grondig geschuurd heb, maar ook aan de verf die ik kocht… Ondertussen ziet hij er al een stuk beter uit. De aanhouder wint, toch!?

 photo IMG_3103_zps1cc1ab74.jpgKijk dan!  Wat is dit voor raars? Het leek wel alsof de verf werd afgestoten door vet… Nog nooit heb ik dit gezien!

 photo IMG_3089_zps097f52ac.jpgDie avond gingen mijn vriend en ik een drankje doen met een groepje vrienden. Super gezellig vind ik dat altijd op zo’n zomer avond! Hier kan ik echt van genieten. Ik had een Martini Rosato en mijn vriend een Long Island Ice Tea.

“Donderdag was ook overigens de dag dat er een vreselijke ramp gebeurde. Een vliegtuig van Malaysian werd neergeschoten. Hier thuis zijn er heel erg van geschrokken, wanneer zo iets gebeurd komt zo’n ramp best dichtbij je eigen leefwereld. Daarom wil iedereen die iemand heeft moeten verliezen mijn oprechte condoleances sturen. Ik vond het toch verkeerd om er niet over te vermelden in dit artikel omdat het ook echt wat met ons doet. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden!”

Vrijdag 18 juli

Op vrijdag moest ik weer een dag werken. Deze week was echt een uitzonderlijk vrije week voor mij. Ik heb dan ook afgelopen weken amper vrij gehad en dan deze week alles in één keer gekregen, kan ook wel fijn zijn!

 photo IMG_3094_zps402ecbc0.jpg

Ze hebben sinds het begin van de zomer de weg naar de terminal op de luchthaven van Brussel een beetje veranderd. Je bent nu namelijk verplicht om door de grote duty free winkel heen te wandelen, alleen hebben ze er geen rekening mee gehouden dat nu ook al het personeel hierdoor moet en dit is altijd best een grappig gezicht. Passagiers kijken je soms heel vreemd aan als je in de pakje door de winkel huppelt, haha! Gelukkig moeten de mensen die de passagiers in een rolstoel begeleiden hier niet doorheen, dat zou helemaal vreemd zijn!

 photo IMG_3095_zps5ac03820.jpgAan de andere kant vind ik het ook best fijn, want zo zie ik elke dag alle nieuwe beauty spullen voorbij komen! Kijk hoe mooi ze de stand van Paco Rabanne gemaakt hebben!

 photo IMG_3100_zpsfc580385.jpgIn de namiddag ging ik met mijn moeder naar de gamma om inkopen te doen voor een DIY projectje, we willen namelijk heel graag een lounge bank maken van paletten! Ik vond de inspiratie op welke.nl! De foto hieronder is een goed voorbeeld van wat we willen gaan maken!

 photo Lounge1_zps2bb11238.jpg
Het was die dag zo warm! Mijn vriend en ik wilden eigenlijk uit eten gaan, maar omdat het zo warm was hadden we eigenlijk in niet veel zin. Tot ik bedacht dat tapas wel heel lekker zouden zijn. Lekker allemaal kleine koude en warme hapjes op een terras, wat wil een mens nog meer!

 photo IMG_3106_zps36f85246.jpg

Natuurlijk moet je met zo’n weer genieten van je cabrio, het dak ging dus open!

 photo IMG_3111_zps963471b1.jpgNa even googlen kwamen we terecht bij ‘Sava’ in Mechelen. Het café met tapas zoals ze zichzelf noemen is gelegen op de grote markt! Ze hebben best een groot terras, waar we lekker in het zonnetje gingen zitten. Ik weiger met dit weer binnen in de airco te gaan zitten, haha, we hebben hier al genoeg regen en miezerig weer!

 photo IMG_3109_zpsb673e261.jpgOm te beginnen bestelden we 3 soorten tapas. Een simpele Spaanse ham, warme chorizo worst en tomaten brood. Hierbij krijg je zoveel stokbrood als je wilt en olijf olie. Hmm! Hierna had Zowie nog een beetje honger en bestelden we de lamsburgers. Allemaal aanraders! Hier komen we zeker nog eens terug.

 photo IMG_3110_zpsb731d033.jpgOns uitzicht op het mooie Mechelen.

Zaterdag 19 juli
Op zaterdag heb ik eigenlijk amper foto’s genomen. Ik ging met moeder naar het huis van oma in Nederland om te gaan opruimen. Mijn oma is een aantal maanden geleden overleden en het was tijd om het huis en spullen te gaan verdelen en op te gaan ruimen. Samen met mijn tante en nicht hebben we hier de hele dag aan gewerkt, want ze had door de jaren heen nogal wat spullen verzameld!

 photo IMG_3121_zps92d65c07.jpgAan het einde van de dag had ik kennelijk zoveel op mijn knieën gezeten dat ze er blauw van waren geworden. In de eerste instantie dachten we dat het gewoon stof en vuil was van de zolder, maar na de douche bleek dat het echt gewoon mijn knieën waren die blauw zagen!

‘S avonds ging ik met de vriendin van een goede vriend van mijn vriend (dit is nogal een zin) iets lekkers drinken in Bocadero. Een super toffe strand tent in Antwerpen. We gingen namelijk haar vriend en die van mij ophalen van een dagje Tomorrowland! Toen ze in de auto kwamen stonken ze zo erg! Het was die dag natuurlijk snik heet geweest en een dagje goed dansen helpt dan niet echt, haha! Ze vonden het wel gigantisch leuk en zijn al op zoek naar nieuwe tickets voor komende zaterdag.

Zondag 20 juli
 photo IMG_3128_zps87ef9735.jpg
Op zondag sliepen we beiden super lang uit! Heerlijk! Die dag besloten we eens naar de outlet in Roermond te gaan. Dat was helaas een gigantisch slecht idee. Toen we aankwamen was het zo druk dat je bij elke winkel erg lang moest aanschuiven. Daarbovenop begon het ook nog eens gigantisch hard te gieten van de regen. Na een half uur hadden we het gewoon helemaal gehad en zijn we een Albert Heijn ingedoken en terug naar huis gereden. Jammer van het ritje!

 photo IMG_3125_zpsdb51a927.jpgZondag avond trokken we met een ploegje naar de Drive-in Movies in Mechelen, je hebt er volgens mij een aantal in België! Echt heel erg leuk, je moet dan met je auto voor een groot scherm gaan staan en je radio afstemmen op de juiste post voor het geluid.

 photo IMG_3124_zps4775f01b.jpgWe gingen kijken naar de ‘Walk of Shame’. Een erg luchtige en grappige komedie!

Maandag 21 juli
En toen was het alweer maandag! Onze nationale feestdag en de dag dat alle festival gangers van Tomorrowland weer naar huis vlogen en dat heb ik geweten. Met een collega kreeg ik de Tomorrowland shift op de luchthaven, ze hadden extra mensen ingezet omdat het vorig jaar een grote zooi was geworden. En wat waren ze met veel! Ik heb denk ik nog nooit zoveel vermoeide en nog dronken mensen gezien in één keer, haha! Het was een hele ervaring om iedereen ingechecked en op de juiste plek te krijgen, maar de sfeer was aangenaam. Ik denk dat er velen dankbaar waren dat ze weer naar huis konden om een week te slapen!
 photo IMG_3127_zpsd977c45d.jpgDe hele luchthaven lag vol met vermoeide en slapende Tomorrowlanders! Stiekem maakte ik er even een foto van, want dit is toch wel uniek.

 photo IMG_3129_zps5bd89309.jpgDie avond was ik gewoon helemaal gebroken. Zoveel pijn in mijn voeten heb ik nog nooit gehad! 8 uur op pumps rondwandelen is toch niet ideaal. ‘S avonds ging ik dan ook languit in bad liggen met een bath ballistic van Lush die ik met kerst kreeg.

Deze week moet ik weer een heleboel werken, niet veel interessants dus!

Hoe verliep jullie week?
Groetjes, Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *