Vliegvakantie met Kids inpaklijst!

Na mijn inpaklijst voor een autovakantie met kids, kreeg ik een heleboel vragen met of ik er ook eentje kon maken voor een vliegvakantie. Nu wij zelf met ons zoontje voor het eerst een lange vliegreis gaan maken, kon ik er zelf ook wel eentje gebruiken. Klik verder om hem gratis te downloaden!

Ik werk zelf part-time op de luchthaven, dus vragen over wat wel en niet mag, komen vaak voorbij. Deze heb ik zoveel mogelijk al proberen te verwerken in de lijst. De lijst is aangepast met alles wat handig in je handbaggage wanneer je een vliegvakantie gaat ondernemen met kinderen.

Deze lijst is specifiek bedoeld voor gezinnen met kinderen die op vakantie gaan met het vliegtuig, hetzij een korte of lange vliegreis. Kies uit de items wat voor jullie specifieke bestemming van toepassing is!

Klik op onderstaande link om de lijst de downloaden. Happy packing!

Veel liefs, Pauline