Vluchtkoffer checklist!

Na mijn bevalling bekeek ik mijn eigen ziekenhuis tas nog eens kritisch na. Wat heb ik nu echt gebruikt en wat miste ik toch nog in het ziekenhuis na mijn bevalling? Aan de hand daarvan stelde ik voor jullie een complete vluchtkoffer checklist op! Klik verder om hem te downloaden!

Ik vond het inpakken van mijn eigen vluchtkoffer echt een fijn en gezellig werkje wat ik samen met mijn vriend deed. We maakten ons als het ware samen klaar voor de bevalling, zo spannend! Zet een fijn muziekje op, neem er een lekker drankje bij en ga samen aan de slag. Bekijk al die leuke babykleertjes nog eens en ga uitgebreid alles kiezen. Dit gaf mij zoveel ‘peace of mind’… Toen de bevalling begon had ik niet het gevoel dat ik alles nog een keertje moest nakijken. We konden de koffer dicht ritsen en in de auto gooien! Ideaal!

Klik op onderstaande link om je eigen Ziekenhuis tas checklist te downloaden! Print hem af en ga lekker aan de slag met je vluchtkoffer, ik vond dit zelf zo’n leuk werkje!

Heb je de vluchtkoffer checklist gebruikt? Aarzel dan niet om mij te taggen op Instagram! Ik vind het altijd super leuk om te zien wanneer jullie aan de slag gaan met mijn downloads.

Veel succes en plezier bij het inpakken!
Liefs, Pauline

Toch benieuwd naar wat ik allemaal in mijn vluchtkoffer had gestopt? Dan is deze video voor jou: