Welkom!

Hi daar, wat leuk dat je er bent en welkom op mijn website!

Ik ben Pauline, mama van Finn en verloofde van Zowie. In Maart 2024 verwachten wij ons tweede kindje, een dochter. Samen met onze Brits Korthaar Théo wonen wij in het mooie Vlaanderen. Sinds 2012 ben ik actief op Social Media. Ik ben dol op het moederschap, organiseren, koken en reizen.
Via Instagram (@lifestylespot_be) en mijn YouTube-kanaal deel ik alles over wat me bezighoudt in mijn dagelijks leven. Je kan me op beide kanalen vinden onder ‘Lifestyle Spot” voor dagelijkse inspiratie en een inkijkje in mijn (gezins)leven.


Alles begon met een eigen blog rond 2010, hier kwam vervolgens mijn Youtube-kanaal bij. Al snel verschoof mijn passie voor het bloggen naar het vloggen. Mijn eigen stukje op het internet waar ik mijn passie voor Lifestyle deel. Hier neem ik jullie mee in mijn dagelijkse leven (als mama), op reis & deel ik maar al te graag mijn tips & tricks.

In 2023 besloot ik aan de slag te gaan met een droom die ik al lang koester: mijn eigen bakboek!
Het werd een e-book met 33 recepten voor de Decembermaand onder de naam “December Baking”. In mijn boek deel ik fool-proof recepten die iedereen gegarandeerd kan maken en zullen lukken. Stuk voor stuk toppertjes! Beniewd? Je kan December Baking digitaal vinden in mijn shop!