About

Hallo daar en welkom op Lifestyle Spot!

Over Mij
Hi daar! Ik ben Pauline Rensonnet, geboren op 18 januari 1993. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik gepassioneerd door het internet. Eerst kijkend naar anderen en opzoek naar meer content. Die content was toen nog niet echt vlot te vinden voor de Belgische markt. Daar ontstond mijn idee om een blog te starten! Voor en door een Vlaams meisje. 

Naar mate mijn blog groeide, groeide ik mee en ontstond mijn YouTube kanaal. Al snel verschoof mijn passie voor het bloggen naar het vloggen. Mijn eigen stukje op het internet waar ik mijn passie voor Lifestyle deel met jullie. Hier neem ik jullie mee in mijn dagelijkse leven, op reis en deel ik maar al te graag mijn tips & tricks voor van alles en nog wat! 

In 2017 studeerde ik af aan de Thomas More hogeschool met een diploma Communicatie Management op zak. Geen gekke keuze gezien mijn passie voor Social Media. 

Door de jaren heen kreeg ik de kans samen te werken met een heleboel top merken! Wil je hier graag meer info over? Check dan even de “Samenwerken” pagina. 

Volg je mij al?
Kom erbij! Je kan me volgen op de volgende kanalen:
YouTube, Instagram, Facebook & Twitter

Tot snel!

 Groetjes, Pauline