Verwarm de oven voor op 180°C en zet alvast een bakplaat klaar met bakpapier.
In de standmixer met de platte klopper voeg je de boter en suiker toe. Mix deze gedurende 2 minuten tot een romig geheel.
Voeg de eieren en het vanille extract toe en mix door.
Weeg in een tweede kom de bloem af en meng er het zout en het bakpoeder door.
Voeg de bloem, zout en bakpoeder aan de mixer toe en mix alles door tot een samenhangend deeg.
Hak de gedroogde cranberry's in kleine stukjes en voeg aan je deeg toe. Mix kort door.
Verdeel het deeg in twee en maak er een mooi en effen bal van.
Vorm van elke bal een brede en iets afgeplatte boomstronk.
Strooi nog een klein beetje kristalsuiker over je boomstronken en bak ze af gedurende 20-25 minuten.
Laat de biscotti gedurende 30 minuten afkoelen en snij er plakjes van ongeveer 1 cm van. Doe dit met een scherp mes.
Plaats je koekjes terug op de bakplaat en laat ze nogmaals gedurende 10-15 minuten afbakken. De binnenkant zal nog wat zacht aanvoelen, maar wordt krokant van zodra alles is afgekoeld.
Je kan je biscotti gedurende 1 week luchtdicht bewaren of tot 3 maanden in de vriezer.