Sublime Bronze – Summer legs BB

 photo IMG_4091_zpsqivsciyc.jpgBruine benen is iets waar ik heel het jaar lang van droom. Jammer genoeg word ik zelf helemaal niet snel bruin. Mijn huid is in de winter zo bleek dat ze bijna licht geeft. Jammer genoeg heb ik vaak niet echt het geduld/zin om languit in de zon te gaan liggen… De enige echte dagen dat ik dat doe zijn de paar dagen op vakantie. Thuis zal je me nooit lang in de zon zien liggen om bruin te worden. Daar zijn zelfbruiners natuurlijk een mega goede oplossing voor, maar en hier het komt het, je moet dit toch altijd een beetje op voorhand plannen…. Je kan niet 10 minuten voor je de deur uitgaat snel nog even zelfbruiner gebruiken en gaan met die bruine benen, jammer! Jullie kunnen hem natuurlijk al voelen aankomen, daar presenteer ik jullie vandaag een oplossing voor! Summer legs BB! De eerste, mega budget, BB-Cream speciaal voor je benen. In 5 minuten zien je benen er gezond en lekker gebruind uit! Ik heb hem voor jullie getest!

De tube is leuk en lekker zomers vormgegeven. Toen ik de tube voor het eerst zag dat ik dat hij eigenlijk vrij klein was en dat je maar een paar keer zou kunnen doen met de inhoud. Dit kan ik nu echt tegenspreken! Je hebt helemaal niet veel product nodig per keer, genoeg om veel benen zomer-klaar te maken dus!

 photo IMG_4094_zpsbt8ob0md.jpgHet product net uit de verpakking. Het ziet er op het eerste zicht héél erg oranje uit en dat is het ook de eerste paar seconden die je aan het smeren bent. Dit moet je gewoon negeren en goed doorsmeren! Het komt allemaal goed!

 photo IMG_3064_zpsaxpxdbsj.jpgJe kan natuurlijk zoveel of zo weinig product aanbrengen als je wilt voor een lichter of donkerder resultaat. Ik doe altijd met het bovenstaande beetje, mijn volledige been en dan hetzelfde aantal product voor het andere been. Zelf vind ik het mooi wanneer het een beetje natuurlijk is en je eigenlijk niet kan zien dat er iets op zit.

 photo IMG_3066_zpsn7etmhzu.jpgHet voelt ook helemaal niet aan alsof je product gesmeerd hebt, iets wat ik bij zelfbruiner een hele tijd blijf houden. Het kleeft dan toch altijd een beetje. Hier droogt het echt helemaal op en voelen je benen aan zoals ‘zonder product’. Het laat ook geen droge plekken na of net een vettige waas.

 photo IMG_3068_zpsl4czaze0.jpgHet product claimt niet af te geven op kleding, maar wel afwasbaar te zijn met water. Ik had dus wel even stress met bijvoorbeeld zweet. Dat viel al bij al goed mee. Het ding is vooral dat je onder de douche even met je handen over je benen moet wrijven, dan komt er ook opeens een heel geel plasje van je benen afgespoeld. Met water alleen komt het er niet allemaal af. Je hoeft ook niet veel moeite te doen, het gaat er gemakkelijk af, maar geeft niet af op kleding! Win-win.

In de bus zit genoeg om een hele zomer mee vol te houden! Ik ben fan! Voor last minute outfit veranderingen is dit een product dat je zeker in je kast wilt hebben staan!

  • 150ML – € 13,99-

Summer Legs BB is verkrijgbaar in de drogisterij zoals Kruidvat!

Groetjes, Pauline

Delen: