Style & Pepper: Review

 photo IMG_1850_zps4e5aa000.jpgAls het aankomt op mijn haar ben ik best heel erg saai. Ik heb al jaren dezelfde kleur, lengte en zelfs het model heb ik nooit durven veranderen. Ik vind permanente dingen gewoon een beetje eng, maar op den duur wordt het natuurlijk een beetje eentonig om altijd hetzelfde te hebben. Daarom ging ik op zoek naar een manier waarbij ik een extra ‘swoeng’ kan toevoegen, zonder dat ik met klamme handen zit! Jullie kunnen mijn enthousiasme al inbeelden toen ik de website: ‘Style&Pepper’ vond. Een super toffe webshop die allerlei accessoires verkoopt voor onder andere in je haar! Lees snel verder voor mijn mening over de items.

Feather Hairband
Je ziet ze nu echt overal, van die toffe haarbandjes die je een beetje om je hoofd drapeert. Ik was er eerst een beetje onzeker over, maar na even oefenen en kijken hoe hij het leukste staat, ben ik overtuigd! Dit is subtiel, maar toch opvallend, als je begrijpt wat ik bedoel, haha! Het bandje is eigenlijk een heel dun vlechtje dat uitloopt in mooie veertjes die perfect opgaan in je haren. Ook de kleur van het bandje past perfect bij mijn blonde haren!

 photo IMG_1791_zpsd8eda5a0.jpg

 photo IMG_1810_zpse4931cac.jpg

Door middel van het ‘peace’ tekentje kan je het haarbandje groter of kleiner maken.

 photo IMG_1812_zpsd529bd77.jpg Wat zeker een extraatje geeft aan dit leuke accessoire is dat je hem kan dubbelen als ketting. Je maakt heel simpelweg het bandje groter bij het ‘peace’ tekentje en je kan hem zo over je hoofd schuiven!

 photo IMG_1828_zps1c4a3f70.jpg

IBIZA Armbandje
In dezelfde stijl als het hoofdbandje verkopen ze ook super toffe armbandjes. Het concept is telkens hetzelfde. Het bandje is van touw en hieraan leuke bedeltjes en natuurlijk veren! Veertjes zijn echt de rode draad door deze webshop, zo leuk. Ik had echt nooit verwacht dat de veren ook van zulke kwaliteit zouden zijn, ze zijn echt super zacht en knuffelig!

 photo IMG_1849_zpsac14135c.jpg

Oorbel
Naast een veren armbandje en hoofdbandje kan een veren oorbel natuurlijk niet missen! Dit is eigenlijk het enige waar ik een beetje onzeker over ben. Hij is super mooi, maar ik vind het een vreemd gevoel om rond te lopen met slechts 1 oorbel. Dit zal vast wel aan mij liggen en ik moet er ook nog even aan wennen, hij staat me alleszins wel super tof vind ik zelf!

 photo IMG_1845_zps6d24140b.jpg

 photo IMG_1830_zpsb0b7642e.jpg

De oorbel bestaat uit een aantal verschillende soorten veertjes. Aan de bovenkant zijn er een aantal fluffy veertjes die het geheel volume geven en daaruit komen er een aantal langere gevloeid. Echt heel mooi!

Dread
Het volgende item is zoals de naam het al zegt een ‘Dread’ die je in je haren clipt en is mijn persoonlijke favoriet! De kleur van de draad stem je af op je haarkleur, dus als je donker haar hebt, neem je uiteraard ook een donkere dread. Het einde bevat opnieuw veertjes en een paar kraaltjes. Ik koos ervoor om hem vrij laag in mijn haren de hangen omdat ik dat het subtielste vond staan, net achter mijn oor onderaan was de ideale plek hiervoor! 

 photo IMG_1865_zps2a51fd1a.jpg

 photo IMG_1874_zps16335635.jpg

BOHO dread
Als laatste zijn we gekomen bij de BOHO Dread. Het principe bij dit clip-in stukje is hetzelfde als bij de feather dread, maar het touwtje is hier anders. Het touwtje is hier, net zoals bij de haarband, van touw en gevlochten. Het bestaat uit 2 stukjes die uitlopen in veertjes.

 photo IMG_1859_zpsaac3d511.jpg

 photo IMG_1850_zps4e5aa000.jpg
Wat ik vooral zo tof vind aan deze accessoires zijn de kleuren van de veren. Ze zijn subtiel en natuurlijk waardoor ze super goed in je haren opgaan, welke haarkleur je ook hebt. Ze fleuren je kapsel op zonder dat het heel onnatuurlijk staat. Deze trend vind ik alvast geslaagd, hoewel ik waarschijnlijk 10 jaar later pas op deze boot stap, is dit volgens mij best heel tijdloos en kunnen deze accessoires nog een hele tijd mee!

Alle spulletjes komen, zoals ik al eerder vernoemde, van de Nederlandse webshop: Style&Pepper.

Prijzen:
– Hoofdbandje: €12,95
– Armbandje: €5,95
– BOHO Dread: €7,95
– Peace Dread: €9,95

Wat vinden jullie van deze leuke spulletjes?

Groetjes, Pauline

Delen: