Ochtend Routine – Maart 2017


Nadat hij super vaak was aangevraagd, hier eindelijk mijn ochtend routine voor wanneer ik een dagje thuis werk. Sinds januari werk ik part-time aan mijn YouTube-kanaal en blog en daar hoort toch een iets andere/ meer relaxte routine bij dan wanneer ik me echt moet verplaatsen om naar het werk te gaan. Klik voor de video en info over de producten!

Hierbij alle producten die ik momenteel gebruik in mijn ochtend routine:

Verzorging:
Scrub: Yves Rocher – Hydra Végétal
Gezichtszeep: Mixa
Crème: Kruidvat – Hydro dagcrème

Make-up:
Foundation: Shiseido – Synchro Skin Glox
Concealer: Maybelline – Fit Me!
Poeder: Maybelline – 24h Super Stay
Wenkbrauwen: Clarins
Oogschaduw basis: Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion
Ooschaduw: Lancôme – Sonia Rykiel
Mascara: Guerlain
Bronzer: Estée Lauder – Bronze Goddess
Blush/ highlighter: Guerlain

Haar:
L’oréal proffessionnel – Mythic oil

Kleding:
Blouse: Zara
Broek: H&M
Pantoffels: UGG


Laat me bij de comments weten hoe jullie ochtend routine eruit ziet! Is hij heel uitgebreid of houden jullie dit liever voor wanneer er wat meer tijd is?

Groetjes, Pauline
Delen: