Nieuwe Bourjois zomerproducten

 photo Unknown_zps1729a896.jpgNieuw seizoen, nieuwe producten! Het moment waar iedere beautylover weer naar uit kijkt. Deze zomer komt Bourjois met een aantal nieuwe producten die totaal gewijd zijn aan de (hopelijk) mooie zomermaanden en ik heb ze voor jullie getest!

 photo IMG_0770_zpsd54c278b.jpg

Laten we maar snel eens gaan kijken waar de Bourjois zomerproducten ons deze zomer mee gaan verwennen!

Nagellak: So Laque Glossy

 photo IMG_0790_zpsdcff63db.jpg

Als eerste zijn er een aantal nieuwe kleurtjes aan de nagellak collectie toegevoegd. Bij de So Laque Glossy collectie zijn er in totaal 7 lakjes waarvan vijf nieuwe kleurtjes. Hiervan heb ik er twee van getest voor jullie. Op de foto hierboven zien jullie links “11 Indispen-sable” en daarnaast ” 14 Pamplerousse”. Beide heel warme, maar neutrale kleuren die eigenlijk bij elke outfit passen.

 photo IMG_0901_zps37824d7c.jpg

De eerste kleur is heel licht/ nude en heeft drie laagjes nodig om perfect te kunnen dekken, maar dat komt vooral doordat het zo’n lichte kleur is! Met dit kleurtje merkte ik ook dat het best belangrijk is dat je nagels perfect en proper zijn omdat je elk hobbeltje er erg door kan zien.

 photo IMG_0893_zpsc2325a5f.jpg

De tweede kleur is bijna identiek aan een gellak van de Sensationails collectie, als je zelf dus niet de kans hebt om gel nagels te zetten bij jezelf, maar als je de kleurtjes wel erg mooi vindt is dit zeker een goede dube! Ook voor de meiden die wel Sensationails dragen is dit soms een lifesaver. Omdat de kleur zo goed overeen komt kan je dit lakje gewoon in je tas doen en bijwerken wanneer dat nodig is!

De lakjes hebben zeker 2 laagjes nodig. Ik merkte dat de eerste best heel erg doorschijnend is, maar met een tweede laagje is daar al niets meer van te zien. Ook een topcoat is hier noodzakelijk als je niet wilt dat je nagels bijna meteen gaan chippen, maar laten we eerlijk zijn, met welke nagellak is het tegenwoordig nog mogelijk om hem zonder topcoat te dragen?

Voor de nagellak betaal je €8,49 per stuk.

Mascara Volume 1 Seconde

 photo IMG_0780_zpsfcd8dc20.jpg

Als tweede is er ook een nieuwe mascara te vinden in de collectie. In de zomer is een waterproof mascara geen overbodige luxe, maar voor de vrouwen onder ons die een waterproof versie liever laten staan is er ook een ‘normale versie te vinden’. Deze zijn gemakkelijk uit elkaar te houden door de toffe kleuren die ze gebruikt hebben voor deze collectie. De waterproef versie is te herkennen aan de licht blauwe details op de verpakking en de normale versie is opgeleukt met oranje!

 photo IMG_0785_zps5486e7ff.jpg

Wat mascara betreft vind ik dit soort borsteltjes fijner dan borsteltjes met “haartjes”, hoewel ik beiden gebruik krijgt deze soort toch telkens mijn voorkeur. De mascara is bedoeld voor volume, prima voor mij dus, ik heb namelijk lange wimpers met weinig haartjes! Als je op zoek bent naar iets wat je wimpers langer maakt, dan is deze niet voor jou. De mascara kost €15,99

Lippenstift: Rouge Edition Shine

 photo IMG_0774_zpsbc559821.jpg

Oké, hier ben ik het meest enthousiast over! Een prachtige roze/koraal kleurige lippenstift die iedereen prachtig zal staan met een zomers bruin kleurtje! Hiermee kan je, ook al draag je niet veel make-up in de zomer, heel je look een flinke upgrade geven.

 photo IMG_0776_zps3f3dcdc7.jpg

De kleur is op mijn lippen een stuk rozer dan ik verwacht had, ook moet je de kleur in het begin goed opbouwen tot dat je de intensiteit hebt die je wilt. Je kan hier erg mee spelen, voornamelijk doordat de lippenstift in het begin erg doorzichtig is, je kan hier helemaal kiezen hoe intens je je lippen wilt kleuren! De lippenstift blijft heel de tijd erg romig op je lippen aanvoelen en ik denk dat de meningen hierover verdeeld zullen zijn. Sommige mensen hebben liever iets wat intrekt en niet zwaar en zweterig aanvoelt in de zomer en anderen zullen het misschien fijner vinden om de lippenstift te voelen zitten.

Heb je liever iets wat intrekt? Dan kan je beter eens in de ‘Rouge edition Shine’ collectie gaan snuffelen en anders is deze perfect voor jou!

 

 photo IMG_0919_zps20a42b11.jpg

De lippenstift bestaat in één tint namelijk “37 rapberry Kiss” en kost je €12,99. In de bovenstaande foto draag ik trouwens ook de mascara die ik eerder liet zien. Je kan duidelijk zien dat het geen lengte toevoegt, maar toch je ogen net dat beetje meer laat uitkomen!

Sun Cream Blush

 photo IMG_0909_zps582fbc73.jpg

Ook blushes kunnen in de zomermaanden niet ontbreken. Ik vind ze altijd zo mooi om je een extra gezonde zomer-blos op je gezicht te geven, ze laten je er gewoon stralender uitzien. Er zijn twee nieuwe tinten toegevoegd en beide zijn cream blushes. Meteen was ik hier even bang voor omdat ik in de zomer echt geen zware of plakkerige make-up op mijn gezicht wil hebben, maar dat valt gelukkig reuze mee!

 photo IMG_0913_zpsc2d3e414.jpg

De verpakking van deze blushes vind ik super fijn en als ik er zo over nadenk, is het best lang geleden dat ik een verpakking fijn vond. Het doosje sluit met een klein magneetje, maar je moet best een beetje kracht zetten om hem open te krijgen. Gelukkig maar, anders hangt zo heel je (make-up) tas onder de cream blush en dat is niet de bedoeling! Het beste aan deze verpakking vind ik de spiegel! Hoe klein dit doosje ook is, het is altijd handig om een spiegeltje in de verpakking te hebben zitten en je niet moeilijk moet doen met een extra spiegel in je tas.

 photo IMG_0916_zpsc165e191.jpg

Het product voelt heel licht aan en heeft een goed pigment. Je hebt, zoals je hierboven kan zien, niet veel nodig voor een mooie gloed over je snoet, hihi! Dit is de lichtste versie van de twee cream blushes, de andere is een stuk warmer en dus meer voor de vrouwen onder ons met een donkerde huidtint, helaas ben ik er veel te bleek voor. Voor een blush betaal je €10,99.

 

Ik vind het echt wel tof dat ze hebben nagedacht over wat vrouwen nu werkelijk dragen qua make-up in de zomer maanden. Zelf gaat mijn routine dan echt naar het minimum en worden zware producten zoals foundation bijna volledig aan de kant geschoven. Een beetje mascara, wat bronzer en als ik echt mijn best wil doen een beetje eyeliner… Goed gedaan Bourjois!

Groetjes, Pauline

Delen: