Mini foto shoplog: Lulu’s.com

 photo PicMonkeyCollage_zpsb2d27238.jpg

Al zoekend naar een jurkje voor Nieuwjaar kwam ik de webshop Lulu’s tegen. Een Amerikaanse webshop die voor mij nog onbekend was. Na lang twijfelen, want zo ben ik dan als het gaat om geld, besloot ik toch een bestelling te plaatsten! Ongeveer 2 weken later lag er een pakje voor mijn deur.

Oorspronkelijk wilde ik alleen het jurkje bestellen, maar omdat je pas boven 150 dollar gratis internationale verzending kreeg, besloot ik er een paar items bij te stoppen. Het was dat of 15 dollar betalen voor de verzending alleen en dat is me toch een beetje duur voor iets waar ik niets aan heb. photo IMG_3397_zpsf605156c.jpgLaat ik beginnen met dit zwarte blousje. Ik zag hem bij het model op de website gecombineerd met een grote statement necklace en aangezien ik nooit echt weet waarbij ik zo’n ketting in een dagelijkse outfit kan dragen, besloot ik deze simpele blouse te bestellen. Doordat hij een hoge hals heeft, staat hij extra mooi met een statement necklace!

 photo IMG_3400_zpsc9589d16.jpgOp de schouders en aan de zijkanten is hij gemaakt van verschillende materialen. Het lijkt op de foto een beetje op leer, maar het is gewoon een dikkere stof.

 photo IMG_3401_zps7ced68be.jpgMet op de achterkant nog een zilveren rits photo IMG_3379_zps87de448f.jpgAls tweede bestelde ik een leuk armbandje omdat ik natuurlijk net niet aan de 150 dollar kwam. In de sale vond ik gelukkig deze! Een heel schattig gouden armbandje met zwarte steentjes erin. Gelukkig past hij precies als ik hem op het kleinste gaatje zet!

 photo IMG_3383_zpsf214ac17.jpgEn dan het jurkje waar het allemaal om ging! Het is een gouden jurkje wat volledig gemaakt is van pailletten. Het is lekker opvallend, maar op een avond zoals nieuwjaar mag dat wel eens!

 photo IMG_3393_zpsed8c478d.jpgDe reden waarom ik dit jurkje zo graag wilde is omdat hij aan de bovenkant losser is dan aan de onderkant en dat staat bij mijn figuur het beste. Mijn taille word hier goed in geaccentueerd!

 photo IMG_3389_zps707611bd.jpgDe achterkant heeft een open rug, maar niet te opvallend. Omdat het jurkje al zo opvallend is wilde ik niet dat het te ‘kermis’ werd, als je snapt wat ik bedoel. Doordat de voorkant geen decolleté vrijgeeft vind ik het mooi gebalanceerd!

 photo IMG_3394_zpsf463d08d.jpgOok aan de zijkanten van de armen zijn er stukjes open.

 photo IMG_3395_zps104d8a2f.jpgZo, dit was mijn mini/ feestelijke foto shoplog! Jullie gaan dit jurkje zeker nog voorbij zien komen in een ‘get ready with me’ video! Zijn jullie al opzoek naar een jurkje voor nieuwjaar?

Groetjes, Pauline

Delen: