Mijn nieuwe (school) tas van Duifhuizen.be


Een probleem waar ik elk jaar weer tegenaan loop bij de start van het nieuwe schooljaar is de tas die ik ga gebruiken. I know, I know, luxeproblemen, maar een goede en mooi uitziende tas vinden waar ook nog eens alles inpast kan best een uitdaging zijn. Vandaag laat ik jullie mijn (school)tas zien voor komend schooljaar, maar laat ik even eerlijk zijn, hij is te leuk om alleen mee te nemen naar school en mijn stage dus waarschijnlijk zal hij vaker mee op pad gaan!

Dit jaar koos ik voor een tas die ik vond op Duifhuizen.be. Een mega webshop met, zoals de naam al zegt, koffers en tassen. Je vindt er werkelijk voor elk wat wils. Ik ben echt geen rugzakken persoon, dus die liet ik rustig aan mij voorbij gaan. Dan kon ik kiezen voor twee opties, een echte laptop tas of een tas in shopper-formaat, ik ging voor dat laatste.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij Guess, een merk dat ik al een hele tijd ken, maar al heel lang niet echt meer heb gezien. Ik heb een bepaald beeld van Guess in mijn hoofd, maar dat kan zeker worden aangepast. Ze hebben naast hun klassieke en erg opvallende tassen, tegenwoordig ook simpelere modellen voor elke dag!

Het model dat ik koos is er in een aantal kleuren, ik ging zelf voor legergroen. Een kleur waar ik de laatste tijd super dol op ben en die echt overal bij past. Voor een schooltas zeker niet onbelangrijk vind ik, aangezien je hem toch elke dag moet gaan gebruiken en hij bij al je outfits moet passen zonder te overheersen.

Er loopt een simpele zilveren ketting langs de voor-en achterkant, wat ik echt een tof detail vind. Wat ik zelf erg belangrijk vind bij een schooltas is dat hij goed dicht kan met een stevige rits, dat geeft me toch een zekerder gevoel en het is fijn dat mijn tas niet altijd open en bloot ergens staat. Zeker wanneer mijn laptop mee naar school gaat vind ik het fijn deze af te schermen. De tas is lekker stevig waardoor hij ook goed zelf rechtop blijft staan en niet inzakt en de hele boel eruit kan donderen.

Over mijn laptop gesproken, mijn nieuwe schooltas is eigenlijk een handtas in shopper-formaat. Mijn 15 inch laptop past er dus prima in en de rits gaat zonder problemen dicht. De tas is verdeeld in een aantal vakken waardoor alles lekker gemakkelijk te organiseren is en natuurlijk ook gemakkelijk terug te vinden is.

Wat mij betreft is dit de ideale vervanger voor mijn oude shopper, ik kan (bijna) niet wachten om hem te gebruiken tijdens het nieuwe schooljaar!

Mijn Guess tas is te koop de website duifhuizen.be, zeker een goede plek om eens te checken als je nog opzoek bent naar een goede tas.

Wat voor tas gebruiken jullie als schooltas, een echt rugzak of een shopper?

Groetjes, Pauline

Delen: