Zalando Shoplog Februari 2017 – Try On

Het is weer die tijd van het jaar, Valentijn! Dit jaar besloot ik het eens anders aan te pakken en kocht ik voor mezelf een mooi cadeautje, goed excuus toch?! Natuurlijk was de verleiding op Zalando te groot en had ik in no-time genoeg voor een Zalando shoplog. Win-win!

  • Topshop zwarte trui met Cut-out – Na het uitruimen van mijn kast afgelopen zomer merkte ik dat ik deze winter weer nood had aan truitjes en wat warmere laagjes. Altijd een half oog open voor truitjes dus. Ik vond dit klassieke zwarte truitje want, hoe gek het ook klinkt, een zwart truitje had ik nog niet! Deze was net weer een beetje anders met een cut-out ter hoogte van mijn sleutelbeen.
  • Topshop gestreepte trui met brede mouwen – Als tweede opnieuw een truitje van Topshop. Op de één of andere manier werd ik deze keer echt aangetrokken tot de collectie van Topshop! Het tweede truitje dat ik koos is wit met blauw gestreept en springt er net dat beetje meer uit door de brede mouwen. Hoewel ik er, toen ik hem net uitpakte, niet super zeker van was, heb ik toch besloten hem te houden. Ik kan niet wachten tot de lente!!
  • Topshop lange gestreepte trui – Weer een trui, whoops! Ditmaal een lange, comfortabele, maar toch leuk uitziende trui, van Topshop.. Surprise surprise! Ik kocht hem zelf in een maatje kleiner dan gewoonlijk daar hij best baggy en lang is.
  • ONLY Jeans-overhemd – Een tijdje geleden kocht ik bij Zara een leuke blouse die ongeveer op dezelfde manier geknoopt zit als deze met een hoge strik. Een jeans variant leek mij dan ook een goede volgende stap! Een geslaagde koop, want hij zat super fijn en ik vond hem erg leuk staan!
  • Rebecca Minkoff tas – Hier dan eindelijk mijn Valentijns cadeautje aan mezelf! Ik zat er al een hele tijd op te kwijlen, maar besloot dan eindelijk de stap te zetten en hem te bestellen! Hij is van super kwaliteit en helemaal mijn ding! Ze hebben op Zalando trouwens een aantal varianten van de tas die ik heb gekocht. Hierbij nog eentje die ik super mooi vind!
  • Valentijns-cadeautje voor hem – Ook mijn vriend mocht niet ontbreken in deze shoplog! Voor hem kocht ik een mooie jas, waarvan ik vond dat hij er wel nood aan had! Check voor meer inspiratie zeker eens de link hierboven.

Check hier de video waarin ik meer over de kledingstukken vertel en ze pas, zo krijg je een beter idee van de pasvorm:

Kopen jullie iets voor je geliefden voor Valentijn?

Groetjes, Pauline

Delen: