Yves Rocher – Radiant Lip Crayon

De lente zou toch bijna in het land moeten zijn, maar we worden nog steeds overgoten met regen. Dan maar mijn toevlucht zoeken in andere vrolijke lentekleuren om toch het lentegevoel een beetje binnen te halen. Yves Rocher helpt me daar perfect bij! Met hun radiant lip crayons, die rond valentijn al op de markt kwamen, krijg ik het helemaal warm vanbinnen!

Wie mijn blog en YouTube kanaal al een tijdje volgt weet dat ik erg fan ben van dit soort lip kleuren. Ze zijn heerlijk creamy en drogen mijn lippen niet uit, wat voor mij zeker een dingetje is. Er zijn zes kleurtjes die je helemaal meevoeren naar betere weersvoorspellingen!

Mauve Tendre

 photo yves rocher 2_zpsry4tinep.jpg
 photo IMG_6417_zpskfq3khru.jpgDe kleuren zijn niet genummerd, maar hebben allemaal een leuke naam. Ik begin bij ‘Mauve Tendre”. Zoals de naam al zegt, een paarse kleur, die in het echt wel een stuk lichter uitkomt dan op de foto hierboven.

Rouge Flamboyant

 photo yves rocher 3_zps1e34qym5.jpg
 photo IMG_6408_zpsmes8p5ux.jpgIk denk dat dit wel een vaste lipkleur gaat worden deze zomer. Echt een felle rode kleur die je zo fel als je maar wil kan aanbrengen, maar dat kan natuurlijk met al deze kleuren doordat ze zo lekker creamy zijn.

Rose Somptueux

 photo yves rocher 4_zpslfca1g46.jpg photo IMG_6443_zpskqrzndbm.jpgRose Somptueux is een roze kleur die, naar mijn mening, erg tegen het paarsige leunt. Super mooi en zeker mijn smaak! Perfect voor een zomers terrasje en een luchtige outfit.

Pourpre Lumineux

 photo yves rocher 5_zpskdxx4ty8.jpg photo IMG_6332_zpsrmarcbtz.jpg
Pourpre Lumineux is een diep paarse kleur met een lichte glitter erin. Dit is een kleur die ik zou dragen rond de feestdagen, dan zijn dit soort kleuren echt een go-to voor mij.

Rouge Aquarelle

 photo yves rocher 6_zpsqszzivj3.jpg
 photo IMG_6385_zpsrintzmjp.jpgRouge Aquarelle leunt weer wat meer naar het koraal achtige toe en is dan ook de lichtste kleur van deze zes.

Rouge Bordeaux

 photo yves rocher 7_zpsbkwzzpka.jpg
 photo IMG_6398_zps5o2rydvu.jpgAls laatste komen we dan bij ‘Rouge Bordeaux’. Een kleur die in de eerste instantie een beetje lijkt op ‘Pourpre Lumineux’, maar deze is toch weer een stuk lichter en minder bruin.

Mattifying and long-lasting lip primer

 photo yves rocher 8_zpsjfj9imz9.jpg

En als laatste hebben we ook het meest verrassende product namelijk de “mattifying and long-lasting lip primer”. Wat deze doet is eigenlijk erg simpel. Je brengt hem als basis aan op je lippen waarna je een kleur aanbrengt, maakt niet of het er ééntje is van deze collectie of een totaal random lippenstift. Deze lip primer maakt dan vervolgens al je kleuren matte. Super tof als extra in je stash, want hiermee krijgt je lippenstift eigenlijk een extra dimensie. Je hoeft dus geen twee dezelfde kleuren aan te schaffen in glossy en matte, één volstaat. Super leuke toevoeging aan de collectie als je het mij vraagt!

Positieve punten:

  • Super creamy kleuren;
  • Houden je lippen zacht en drogen absoluut niet uit;
  • Blijven best lang zitten ondanks dat ze zo creamy zijn;
  • Budget vriendelijk;
  • Ruiken lekker;

Negatieve punten;

  • Best felle en donkere kleuren die misschien niet voor iedereen zijn;
  • Basic verpakking;

Veel negatiefs kan ik niet verzinnen over deze Radiant Lip Crayons. Ik was al fan, maar nu nog meer! Alle kleuren zijn te verkrijgen bij de filialen van Yves Rocher. Per Lip Crayon betaal je €13,90-. Ik ben enthousiast!

Groetjes, Pauline

Delen: