In mijn “Haar Routine” video liet ik jullie al mijn producten zien die ik gebruik om mijn haar gezond te houden. Deze week kunnen jullie daar ook van mee profiteren! Ik mag van L’Oréal Professionel één set met Pro Fiber producten weggeven aan één van jullie! Klik snel verder om mee te doen aan de winactie!

Pro Fiber producten set

De winactie zal precies één week lopen. Hierna mail ik de winnaar persoonlijk. Laat dus zeker geen persoonlijke gegeven achter bij de comments! Veel succes!

Groetjes, Pauline

 • Sophie Geurs

  Ik zit al een hele tijd met haarverlies, waardoor mijn dikke bos nu heel erg is uitgedund. Dat vind ik echt extreem jammer, en ik heb gelezen dat deze producten wel eens zouden kunnen helpen. Ik heb al heel veel producten geprobeerd om mijn haar weer ‘dikker’ te krijgen (visueel) maar geen enkel werkt nu echt super, dus ik hoop dat dit een redding zou zijn 🙁

 • silke vranken

  hey paulien ! Ik was mijn haar ook 2/3 keer per week en dat is dus blijkbaar goed 😉 en mijn haar is ook dringend nodig aan een beetje verzorging want eerlijk gezegd , buiten een klittenspray heb ik niets 🙁 ik zou heel graag een keertje winnen en heb je ook al vanaf 2013 geabboneerd 🙂 en deze tips zijn zeker handig en nuttig en ga ze zeker uitproberen 😉 maar ik heb namelijk geen producten , daarom zou ik heel graag meedoen !
  xxxx silke van xsilkex

 • Roos

  Leukk😊, wil je misschien weer iets groots maken (zoals de big reeses). Doeeg, Roos

 • Tara

  Ik win nooit maar ik doe altijd mee

 • Ik heb de producten zelf al (de Rectify variant) dus ik sla de winactie over. Veel succes iedereen!

 • Timeless Elegance

  Hey Pauline!

  Ik heb alle stappen gedaan die nodig zijn! 🙂

  Ik hoop zo hard dat ik dit mag winnen! Mijn haar is namelijk dringend toe aan een ‘goede verzorging’. Sinds ik uit de pubertijd ben heb ik last van heel droog haar dat heel gemakkelijk klit en afbreekt. Waardoor ik mijn haar ook niet kan laten groeien tot de lengte die ik al zo lang wil.Telkens ik mijn haar was en het daarna moet kammen, lukt het me enkel mijn haren te ontwarren met een tangle teezer. Iets wat je enorm afraadt in jouw filmpje. Maar jammer genoeg de enige optie voor mij om mijn haar te ontwarren! En dan nog trek ik vaak enorme plukken haar uit hierdoor. Daarom zou ik heel graag deze producten winnen. Zodat mijn haren door een professionele kit aan producten eens goed onderhanden genomen kunnen worden en ik eindelijk het gezonde en stralende haar kan hebben waarvan ik al zolang van droom! 😀 .

  Fingers crossed!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

 • Marloes

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik tableten heb waarmee je haar heel erg uitvalt ik heb nu nog maar de helft van wat ik vroeger had

 • Anne M

  Super leuk! Ik doe mee!

 • luna

  hey pauline ik hoop dat ik win want mijn haar is gwn weg pff trouwens je moet niet stoppen met youtube je kan echt nog veel abonnees halen veel geluk grtjs lunake xxx

 • Nathalie Trompert

  Ik zou heel graag willen winnen, want mijn haar breekt heel snelaf. ik vind dit een hele toffe video. Ik vind trouwens het merk van de producten trouwens ook echt fijn!! Daarom hoop ik dat ik win!! Alvast bedankt en blijf heel lang door gaan met youtube, want je bent geweldig. xx nathalie

 • Ervanur

  Heey als k me haar stijl over een uur meteen weg op achool duss hoop da ik win xxxx ik ben nieuw begonnen met middelbare school k hoop da k win

 • Myrna x

  Super leuk video! Ik heb je leren kennen via Femme en ben nu helemaal fan van je! Super leuke Winactie! Echt origineel.
  Groeten uit Nederland
  xx

 • Silke Sacré

  Super leuke videoo!! Bij deze doe ik mee aan de winactie want ohmennegod men haar is een ramp!! Hopelijk win ik toch iets haha en anders ja heb ik pech!😊

 • Milena x

  Hey Pauline, het filmpje was echt heel leuk, gelijk alle andere filmpjes van jou! Deze set lijkt me echt heel erg leuk om te krijgen, ik ben een grote fan van L’oreal. Ze hebben geweldige producten, mijn haar is altijd goed verzorgd. Ben heel erg content over dit merk. Hopelijk maak ik kans op dit setje, zou me echt leuk lijken! X

 • Astrid

  Hey Pauline, ik vond het filmpje echt heel erg leuk! Thuis heb ik zelf al een aantal producten van L’oreal gebruikt en vond ze altijd fijn werken, maar ik heb nog niet echt een product gevonden dat werkt zoals je vermeldde in je filmpje. Mijn haar is ook best wel beschadigd en ik wil het niet iedere keer laten knippen. Daarom hoop ik dat ik kans maak op die producten om te zien of ze bij mij werken. Alvast bedankt en blijf doen met wat je bezig bent je doet het goed! 🙂 groetjes Astrid

 • Dagmar F

  Hey Pauline, ik vind je video’s echt geweldig!
  Ik vind de producten van L’Oréal super fijn.
  Het zou fijn zijn als ik die producten zou winnen. En ik heb nog een vraag: is het slecht als je met nat haar dat in een dot is, gaat slapen? Groetjes Dagmar😘

 • Daphne

  Hey Pauline, ik heb heel dik haar maar de laatste jaren valt het steeds meer en meer uit ,Ik heb al vitaminen genomen hiervoor maar er gebeurde niet echt iets. Ik heb ook krullen en ik ben daar wel blij mee maar ik hou er ook wel van om mijn haar te stijlen wat ik ongeveer 1 keer per week doe, soms om de 2 weken. Ik gebruik al een jaar of 2 de producten van Dove maar die helpen niet goed om mijn haar diep te voeden en ze een mooie glans te geven. Ik wil dus zeker meedoen om te kijken of de producten van l’oreal helpen om mijn beschadigd haarte herstellen 😊 groetjes!!!

 • Charlotte

  Hoi ik had heel dik mooi haar nu word het steets minder en minder heb niet heel weinig maar minder en ben pas 12!? En mijn haar splijt snel ik ben 3 weken geleden naar de kapper geweest en mijn haar is nu al gespleten. Dus ik wil er iets aan doe.
  Xx charlotte

 • Lindsey

  Ik doe zeker en vast weer eens een keertje mee ! Ik ben in totaal 35 kg afgevallen wat er voor heeft gezorgd dat mijn mooi dik haar is omgeruild voor dun en weinig breekbaar haar. Ik heb al verschillende producten geprobeerd (kérastase shampoo en masker, vitaminepillen,…) tot nu toe heeft niets echt heel goed gewerkt 🙁 . ik heb mijn haar net van blond naar bruin gekleurd zodat het er toch iets gezonder uit zou zien :)Ik zit dus ook in fase 2 . Veel succes met de wedstrijd !
  Liefs, Lindsey

 • renata

  hyy pauline super leuke winatie ik doe zeker mee xxx ik stijl me haar niet veel vroeger maar nu heb ik maar pas 1 cadeau gekregen en ik heb nog geen warmte spray dus ja xxx lyyx

 • Hellen

  Hey Pauline, ik doe zeker mee 😊 Wat een leuke winactie !
  En producten van L’Oréal zijn altijd fijn 😊👍🏼
  Groetjes Hellen

 • Manon Lamers

  Ik doe zeker mee! Ik vind L’Oréal sowieso altijd al fijne producten hebben! En het lijkt me gewoon super tof om dit te winnen! x

 • Analuisa Martinez

  Moet ik hier mijn e-mail achterlaten zo ja dit is hem dan
  Analuisa1.martinez@icloud.com

 • Valerie

  Ik doe mee. Super. De steampod zot er niet bij zeker 😉 Wil die later ook wel kopen.

 • Esmée Ynema

  heee!
  zo te horen hele fijne producten. wat tof en bedankt voor de informatie!
  doordat ik mijn haar wel vaak stijl en krul zit ik in fase 1 en wil ik natuurlijk heel graag mee doen aan de win actie en net als jou dit lekker uit testen :p
  kusjes 🙂

 • Pauline

  Hey Pauline!
  Ik kan jouw tips zeker gebruiken want ik heb hetzelfde probleem met mijn haar! Behalve dan dat ik het niet blondeer. Leuke video en leuke winactie nattuurlijk 🙂

 • Desteny

  Hii!
  Natuurlijk wil ik ook heel graag meedoen! Doordat mijn haar niet precies weet of het nou stijl wilt zijn of gekruld, stijl ik het ongeveer 1 of 2 keer in de week. Daarom zit ik in fase 1. Ik hoop echt dat mijn haar straks weet wat het wil want ik loop anders met stijl haar met een paar gekrulde plukken er doorheen 😂
  Liefs X

 • Seda Yusmenova

  Hey paulin, egt hele leuke filmpje, ik vind jou haar egt heel mooie en natuurlijk , ik doe graag mee met de winactie en ik zou het leuk vinde om een setje van lore te gaan winnen😍😍😍 groetjes uit nederland seda

 • jana vigo

  Heel leuk filmpje ! Je hebt ook heel mooi haar vind ik ! (mooie nagels !) Ik zou net zoals iedereen denk ik dat setje van l’oréal willen winnen en uittesten! ik verf mijn haar niet maar mijn haar is wel beschadigd door de hitte( dus fase 1) nog veel succes met je filmpjes xoxo !!

 • laura

  super leuk video ik doe mee met de win actie om dat het me leuk, lijk om zo set uit te testen

 • Carolien Baeken

  dag pauline,
  super leuke win actie!! ik doe zeker mee ik kan de producten zeker gebruiken
  heb door de jaren heen mijn haren super veel gekleurd en beschadigd door de hitte van stijltang en krultang waardoor het nu kapot en droog is ook al ga ik maandelijks naar de kapper er komt geen verandering in dus een set van deze verzorgings producten zouden zeker heel welkom zijn 🙂
  X

 • Brendie Beschuitje

  Hee Pauline, ik reageer normaal nooit op posts of video’s ofzo, maar ik wil toch eens laten weten dat ik elke video heb gezien die je het afgelopen jaar hebt gemaakt 🙂 Ik vind ze heel leuk, en ook hebben ze mij geholpen met de ‘vlaamse’ taal een beetje beter te leren begrijpen, ookal kom ik uit Nederland, maar ik ben verhuist naar Hasselt een aantal jaren geleden.. Blijf vooral de leuke video’s maken! X

 • Kathleen Goffin

  Super leuke video Pauline! Net als alle andere meisjes die meedoen, zou ik ook graag zo’n set van L’Oréal winnen. Ik kleur mijn haar niet maar ik stijl het net zoals jou een paar keer per week, dus ik zit volgens mij in fase 1 … Het zou leuk zijn om zo’n set eens te mogen uittesten 🙂

 • Marieke Timmermans

  Dit heb ik nodig! ik heb heeeel vervelend haar en weet nooit de beste producten te vinden dus zou dit denk ik wel nodig hebben.. Mijn e-mail is btw marieketim02@gmail.com 🙂 <3

 • Jeanne

  Echt een leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂

 • Willemoo

  Ik doe zeker mee! Mijn haar zit, als ik het basseer op jou uitleg, ook in 2, kan het goed gebruiken.

 • Sofie De Wolf

  Super leuke winactie! Mijn haar is ook helemaal droog geworden door ht 1 keer helemaal te ontkleuren 😔 deze producten zouden dan ook heel welkom zijn! 💞

 • JennyH

  Super leuke winactie