Vreemde YouTube kanalen

 photo comedy-feature_zpsbinwxnpe.jpg

Op YouTube is er voor ieder wat wils. Je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft er wel een filmpje of zelfs een heel
kanaal aan gewijd. Vaak zit ik filmpjes te kijken en klik ik in de zijbalk weer door naar iets anders. Op een gegeven moment besef je dat je eigenlijk al meer dan een half uur naar filmpjes zit te kijken die toch iet wat vreemd zijn, maar op de een of andere manier erg fijn, haha! Vandaag deel ik een aantal van deze “beetje” vreemde YouTube account waar ik per ongeluk op ben terecht gekomen!

RR Cherrypie / Nameless

De persoon die het kanaal beheerd dat eerst ‘RR Cherrypie’ heette, heeft de naam ondertussen veranderd naar ‘Nameless’. Kennelijk zijn er wat problemen geweest met mensen die deden alsof ze hem/haar waren en vroegen jonge meisjes om af te spreken en telefoon nummers.

Oké, to the point, RR Cherrypie maakt speelgoed en Japans snoep. Jep, je leest het goed. Op dit kanaal staan/stonden honderden video’s van hoe die persoon Japanse snoep kits in elkaar zet, heel mini speelgoed maakt en er ook nog eens mee speelt. Toch moet ik er op klikken als een video van dit kanaal in mijn abonnee vakje staat, haha! Don’t ask me why. De geluiden zijn erg fijn opgenomen en ik vind het gewoon zo grappig om naar te kijken!

FunToyzCollector

Het volgende kanaal waar ik per ongeluk op terrecht kwam is dat van ‘FunToysCollector’. Een kanaal met opnieuw honderden video’s over het uitpakken van speelgoed, maar vooral het uitpakken van surprise eieren. Ze doet het dan ook meteen goed, want in sommige video’s pakt ze meteen een hele industriële voorraad uit aan surprise eieren. Ze verteld met een iets ’te’ fijne stem wat er in de eieren zit en is er ook nog een super blij mee! Wat me vooral erg opviel na het bekijken van een paar video’s is wanneer ze de surprise eieren uitpakt, weet ze ook meteen de naam van elk karaktertje dat tevoorschijn komt!

Lach niet te snel, deze vrouw heeft ondertussen al meer dan 4 miljoen abonnees op haar kanaal! Just wow!

The Sim Supply 

Misschien is dit laatste kanaal niet zo vreemd als de voorgaande twee, maar ik heb er toch met mijn mond open naar zitten kijken en eigenlijk ook na 1 video op de abonnee knop geklikt.

Op dit kanaal gaat het alleen maar om de videogame ‘The Sims’. Sinds jong af aan ben ik echt een grote Sims fan, dus dit is eigenlijk echt een kanaal waar ik naar zou kijken! De persoon achter dit kanaal filmt zijn scherm terwijl hij op het spel speelt. Je kijkt dus eigenlijk naar iemand die een spelletje speelt, haha! Hoe leuk zou het dan eigenlijk zijn als je het spelletje daadwerkelijk zelf gaat spelen?!

Naast het spelen van het spel, maakt hij ook huizen. En wat voor een huizen! In een versneld tempo laat hij zien hoe hij alles van op de grond bouwt. Achteraf kan je deze huizen dan ook kant en klaar kopen op een website speciaal voor Sims spullen, slim gezien!!

Zo, deze kanalen kon ik jullie echt niet achterhouden. Samen hebben we weer een klein stukje van het ‘vreemde’ deel van Youtube ontdekt (waarschijnlijk denken zij hetzelfde over ons).

Kijken jullie wel eens video’s die toch een tikkeltje vreemd zijn?

Groetjes, Pauline

 

Delen: