VLOG – Weekendje Londen (Februari 2017)


Een weekendje Londen? Daar zeg ik nooit “neen” tegen! Afgelopen weekend ging ik op pre-Valentijns weekend, en ja dat heb ik er er zelf bij verzonnen, met mijn vriend. Klik verder voor de video!

Het was echt een heerlijk weekendje, even helemaal weg! De laatste keer dat ik in Londen was, was alweer 5 jaar geleden, say whuut?! Dit keer besloten we de planning eens helemaal om te gooien en op zoek te gaan naar “niet toeristische” plekjes. De ochtend zelf maakten we een lijstje met kruisjes op een kaart en we konden aan de wandel.

Nog op zoek naar goede deals voor de hogesnelheidstrein? Look no further! www.voyages-sncf.com is expert in alles wat te maken heeft met treinen, en daarom hoef je zeker niet specifiek naar Londen. Er zijn super veel bestemmingen en fijne deals te vinden op hun website. Check ook zeker eens hun applicatie met een lage-prijzenkalender die je een melding geeft telkens de laagste prijs bereikt wordt. Je kan ook ter plekke met hun applicatie tripjes boeken en netjes al je tickets in je telefoon bewaren.

Wij sliepen in het Citadines Holborn – Covent Garden aparthotel. Super fijn want je hebt er gelijk een keukentje bij. Alles wat je nodig hebt wanneer je wat zuur verdiende centjes wilt besparen met zelf je maaltijden te koken. Ook qua ligging vond ik het zelf ideaal. Lekker centraal om op veel plekken te voet te komen. Er zit ook een Underground station op 3 minuten wandelen wat vooral erg fijn was voor het heen-en weer reizen naar St. Pacras.
Tip: In het hotel waar wij verbleven stond er een Smartphone op de kamer met onbeperkt 4G, lokaal en internationaal bellen. Hier hebben wij zoveel aan gehad! We zijn geen enkele keer de weg kwijtgeraakt en dat is een persoonlijk record!

Thanks aan voyages-sncf voor dit heerlijke weekendje Londen! You rock!

Groetjes, Pauline

Delen: