Oude video: Shopping tour Antwerpen

 photo Unknown_zps70bc611d.jpg
Laatst vond ik op onze oude computer al mijn oude filmpjes weer terug terwijl ik dacht dat ze allemaal gewist waren. Al giechelend heb ik ze één voor één bekeken! In mijn vlog filmpje vroeg ik jullie dan ook wat ik ermee moest doen. Opnieuw uploaden? Herfilmen? Verwijderen? Totaal onverwacht reageerden jullie massaal dat ik ze opnieuw moest uploaden, maar dan met mijn commentaar erbij. En toen kwam ik op dit idee!

Eén keer per maand ga ik een filmpje opnieuw posten, deze keer niet op YouTube, maar enkel hier op mijn blog. Ik weet nog niet exact welke donderdag van de maand dat zal worden, maar de eerste of de laatste van de maand lijkt mij wel een mooie planning.  Mijn commentaar zal ik er dan in de vorm van een artikeltje bijtypen! Vandaag beginnen we met het filmpje waar het meeste naar gevraagd werd: de shopping tour van Antwerpen.

Op mijn vorige kanaal was dit zonder twijfel mijn meest bekeken video en nog steeds wordt er vaak gevraagd of ik hem opnieuw wil opnemen! De video is opgenomen met mijn oude camera die helaas niet meer werkt, ik vond dit zo jammer want dit was echt de beste digitale compact camera die ik ooit had gehad. Hoewel ik toen vond dat ik hem heel goed gefilmd en bewerkt had, toch bleek bij mega schokkerig en heeft YouTube heb bijgewerkt, haha!

Ik kan me nog goed herinneren dat ik na mijn laatste examen in juni, helemaal alleen met de auto naar Antwerpen was gereden om dit filmpje op te nemen. Toen wist nog niemand iets af van mijn blog of filmpje en dat wilde ik het liefste ook zo houden. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik helemaal alleen, met de auto, naar een grote stad ging. Meestal ging er altijd een vriendin mee om gezellig te gaan shoppen, maar aangezien niemand af wist van mijn kanaal, ging ik alleen op pad! Voor ik begon met filmen heb ik zeker een kwartier rond gelopen omdat ik de camera maar niet durfde aanzetten met al die mensen erbij, uiteindelijk ging het vanzelf. Ik weet nog goed dat ik de camera zo vasthield alsof het leek dat ik hem gewoon in mijn had had, maar natuurlijk had iedereen al snel gezien dat ik aan het filmen was met sommige commentaar van dien, als je goed oplet hoor je ze zelfs in het filmpje.

Ook laat ik in de video de locatie van de Lush winkel zien, dit haal ik even aan want de winkel is sinds deze maand van locatie veranderd. Ze zal vanaf half februari weer te vinden zijn in de Leysstraat 10-11!

Overigens was dit mijn meest bekeken video, maar ook de video waarop ik het meeste commentaar kreeg. “Echte” Antwerpenaren vonden het kennelijk absoluut niet kunnen dat ik enkel de winkels liet zien en geen enkele bezienswaardigheid, daarom veranderde ik de naam van de video uiteindelijk ook naar ‘shopping tour’ in plaats van gewoon ’tour’. Ook toen ik weer begon met video’s posten op YouTube, was deze video degene die jullie je het beste konden herinneren!

Toen ik thuiskwam was ik helemaal trots en blij, zo blij dat ik helemaal verkeerd was gereden en bijna in het centrum van Brussel was terechtkomen, oeps!

Zo, dit was het voor vandaag! Laat me zeker weten welk filmpje jullie de volgende keer zouden willen zien in een throwback thursday video!

Groetjes, Pauline

Delen: