The boyfriend tag

 photo Unknown_zps035aab87.jpgGoedemorgen allemaal! Vandaag beginnen we dag met een iets persoonlijker artikeltje. Er wordt mij regelmatig gevraagd naar mijn vriend Zowie en of ik eens een filmpje met hem wil opnemen. Aangezien ik mij daar toch nog niet zo goed bij voel, besloot ik maar eens te beginnen met een artikeltje. Na even zoeken kwam ik uit bij the boyfriend tag en deze ga ik vandaag voor jullie uittypen. Aangezien het vandaag Valentijnsdag is, leek het me wel een gepast moment! Let’s go!

De bedoeling is dat ik mijn vriend een aantal vragen stel en dan moet hij natuurlijk het juiste antwoord klaar hebben!

1) Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

Hij: Kookprogramma’s of Gossip Girl.

Dit antwoord klopt gedeeltelijk, maar voor het grootste gedeelte is hij geslaagd hoor! 90% van de tijd kijk ik het liefste naar kookprogramma’s. Wij hebben hier thuis het kanaal ‘food network’ waarop 24/24 de lekkerste gerechtjes voorbij komen. Gossip Girl is niet echt juist, maar tijdens mijn laatste vakantie had ik mij voorgenomen eindelijk de serie uit te kijken, helaas had ik over het hoofd gezien dat er ook nog een seizoen 6 volgt, tot groot verdriet van Zowie!

2) Noem iets wat ze niet lust.

Hij: Asperges

Fout! Ik snap hier zijn antwoord wel ergens, maar toch moet ik het als een foutje tellen. Ik ben een keertje verschrikkelijk ziek geworden na het eten van asperges, waarschijnlijk niet eens door de asperges zelf, maar het had toch tot gevolg dat ik een hele nacht boven het toilet gehangen heb. Sindsdien heb ik geen asperges meer gegeten, maar lust ze wel!

3) Jullie zijn uit eten, wat besteld ze te drinken?

 photo IMG_2166_zps233a44ad.jpg
Hij: water, cola zero of waneer ze er zin in heeft witte wijn.

Juist! Thuis drink ik nooit frisdrank, ik weet niet waarom, maar ik vind het echt niet smaken. Maar wanneer we uit eten zijn, heb ik er vaak erg zin in! Deze regel geldt ook wat betreft alcohol. Ik drink het thuis nooit en op restaurant of wanneer we uit gaan, heb ik er zin in!

4) Wat is haar schoenmaat?

Hij: 38

Deze had hij, al was het twijfelend, toch juist! Dus als hij ooit schoenen voor me wilt gaan kopen, kan ik best maar mee gaan vrees ik.

5) Als ze spullen zou verzamelen, wat zou het dan zijn?

Hij: handtassen

Score! Dit is het enige, behalve make-up, waar ik echt altijd op kwijl. Kleding vind ik nog best moeilijk om te kopen, maar handtassen vind ik te gek!

6) Wat is haar favoriete broodje?

Hij: een smos met kaas en hesp

Helemaal goed! Voor de Nederlanders onder ons zal ik het even vertalen, een smos is hetzelfde als een broodje gezond met kaas en ham, hihi! Hier kan ik echt van genieten, mjam!

7) Noem iets wat ze elke dag zou eten als ze kon.

Hij: pasta & chocolade

Goed! Ik ben echt een pasta verslaafde en zou het elke dag wel kunnen eten. Pasta carbonara, spaghetti bolognese, macaroni met kaas en ham en noem maar op. Ook op chocolade ben ik verzot en dan het liefst melkchocolade die even in de koelkast gelegen heeft.

8) Wat is haar favoriete ontbijtje?

 photo IMG_0093_zps9107cf13.jpg

Hij: eitjes met spek of ham

Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Zelf ben ik meer van de pistolets en koffiekoeken! Met Nutella natuurlijk. Maar een lekker vet Amerikaans ontbijt kan me af en toe ook wel bekoren!

9) Wat is haar favoriete muziek?

 photo IMG_0350_zps51fe0118.jpgHij: popmuziek, Madonna

Juist! Ik heb niet echt een bepaalde muzieksmaak, maar ben vooral van de radiohits en zo ook Madonna! I love Madonna. Zo ben ik ook in de zomer van 2012 naar het concert van Madonna gaan kijken in Brussel, geweldig!

10) Wat is haar favoriete sportteam?

Hij: Kijkt me heel verbaasd aan en zegt: “maar je kijkt nooit sport…”

Helemaal goed, ik heb heel weinig met sport en heb dan ook niet echt een favoriet sportteam!

11) Welke kleur hebben haar ogen?

Hij: groen/grijs

Yessss!

12) Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Hij: slordig zijn en alles laten slingeren

Ik ben een heel erg netjes persoon, maar Zowie niet echt… Dit heeft vaak als gevolg dat ik al mopperend zijn spoor van spullen loop op te ruimen, achteraf kunnen we er altijd hard om lachen hoor, ik vind het niet erg om te doen!

13) Waar is ze geboren?

Hij: in Leuven

Jep, ik woon zoals jullie misschien al weten niet erg ver van Leuven af en ben er ook geboren.

14) Je bakt een taart voor haar verjaardag, welke is het dan?

Hij: chocolade taart

Mjam, ik kijk er al naar uit! Jammer dat ik net jarig ben geweest 😉

15) Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

Hij: joggen, dansen, zwemmen, paardrijden en nu spinnen.

Helemaal goed. Ik heb heel mijn jeugd paardgereden en gedanst. Tegenwoordig ben ik wat meer van het joggen en spinnen.

16) Wat zou ze uren kunnen doen?

Hij: chillen & series kijken

Ik ben van nature best een heel lui persoon, deze dingen zijn dan ook vanzelfsprekend! Sporten komt voor mij niet echt vanzelf, ik moet me er toe zetten om het te gaan doen.

17) Wat voor uniek talent heeft ze?

Hij: heel sociaal. Je praat tegen iedereen, ook tegen mensen die je niet kent.

Klopt! Hoewel dit zeker niet altijd zo is geweest, vroeger was ik een heel erg verlegen persoon. Sinds ik me zelf ook beter in mijn vel ben gaan voelen en me zekerder ben gaan voelen, is mijn sociale kant ook een stuk meer naar voren gekomen!

18) Hoe lang zijn jullie al samen?

Hij: 1 jaar, 5 maand en een paar dagen.

Jaa! Op 18 februari zijn we alweer anderhalf jaar samen, toch lijkt het al een stuk langer!

 photo 1267907_10202214643954034_1207777584_o_zpsa917b193.jpg

Zo, dit was het alweer! Zowie haalde een totaal van 15/18, heel erg goed! Wat me eigenlijk heel erg opviel bij het plaatsen van foto’s bij de vragen is dat ik/wij heel weinig tot geen foto’s maken van het dagelijkse leven, erg jammer eigenlijk! Doen jullie dat veel?

Fijne Valentijn, Pauline

Delen: