Super scheer tip!

Vandaag wil ik een trucje met jullie delen wat voor mij echt super goed werkt wanneer ik mijn benen of oksel scheer. Vaak is scheren voor mij een noodoplossing of een winterstop van het waxen. Want hoe goed dit trucje ook werkt, ik zweer bij waxen, gewoon de haren eruit en geen gezeur meer voor een aantal weken. Het is niet moeilijk en misschien is het zelfs een beetje overbodig dat ik hier een heel artikel aan geef maar soms werken simpele dingen nog het best.

Ik heb het hier over een budget vervanger van scheerschuim. Ik ben er bijna 100% zeker van dat jullie dit allemaal al in huis hebben staan, wat zeg ik, onder de douche hebben staan. Jep, ik ben er 100% zeker van dat jullie een fles conditioner onder de douche hebben staan, want dit is namelijk mijn vervanger voor scheerschuim.

Natuurlijk gaat scheren ook prima zonder scheerschuim en gewoon met water maar toch merk ik dat het resultaat dan altijd toch net niet zo goed is als dat ik het zou willen. Scheerschuim is ook zeker niet mijn ding, op de één of andere manier is het er vaak al voor de helft afgespoeld, ik moet mijn scheermes dan super vaak afspoelen en ga zo maar door! Nee, scheerschuim is absoluut niks voor mij.

Dus bleef ik een tijd lang klungelen met benen scheren zonder enig product. Tot op een dag een vriendin me vertelde dat de huid in haar nek altijd super zacht bleef doordat haar conditioner altijd daar langs liep tijdens het afspoelen. DING DING DING. En zo kwam ik op het idee om conditioner te gebruiken als vervangen voor scheerschuim.

Het maakt het scheren zoveel makkelijker en je benen zijn er super zacht door! Je mesje glijdt gemakkelijk over je benen. En wat ik een grote plus vind is dat je op deze manier je scheermes niet heel de tijd moet uitspoelen, ik spoel meestal mijn mesje gewoon uit wanneer ik van been wissel, dit is meer als genoeg!

Voor mij is dit de ideale vervanger voor scheerschuim. Het is een stuk goedkoper, want let’s get real, scheerschuim is niet het meest budget product wat onder je douche staat en het werkt naar mijn mening nog eens beter!

Hebben jullie ook zulke vervangers?

Groetjes,
Pauline

 

Delen: