Vandaag deel ik graag mijn Summer Spa Routine die ik vaak in het weekend doe. Een heerlijk ontspannend momentje in het weekend om helemaal tot rust te komen en mezelf lekker te pamperen. Klik verder voor de video en een leuke winactie van Le Petit Marseillais!

✚ Details video:
– Lush haarmasker – Marilyn
– Rituals scrub – Express your soul
– Le Petit Marseillais – Douchegel Les P’tits Bonheurs Coco
– Le Petit Marseillais – Douchegel Les P’tits Bonheurs Rose
– Le Petit Marseillais – Douchegel Les P’tits Bonheurs Honing
– Le Petit Marseillais – Douchegel Les P’tits Bonheurs Fraise
– L’Oréal Professionel Nutifier Shampoo + Conditioner
– Clinique PEP-Start 2-1 exfoliating Cleanser
– Nivea Bronze Effect Bruinende Body Lotion
– StarSkin Glowstar Foaming Peeling Puff
– StarSkin Sculpting V-Shape Lace Mask
– Kérastase Elixir Ultimune olie

♥ Winactie Doe mee en maak kans op een mooie set Le Petit Marseillais “Momenten van vreugde” Douchegels! Voor welke geur zou jij gaan?

Le Petit Marseillais – “Les P’tits Bonheurs” pakket

Groetjes, Pauline

 • Daisy

  Hoi Pauline

  Leuk kanaal heb je! Ik volg je nu al enkele weken op youtube en jouw video’s zijn echt zo realistisch!

  Le Petit Marseillais klinkt mij zeer bekend in oren 🙂 hemelse geuren met een zijde zacht resultaat. Ik heb niet echt een favoriet aangezien ik al deze geuren van de collectie graag ruik 🙂 Lekker afwisselen
  You go girl!

 • Sabine Van der Lee

  Mmm ik ga voor de honing! Het ruikt altijd mega zomers, ik word er blij van!

 • Laure Gyssels

  Dit is echt zo’n leuke giveaway ! Ik denk dat alle geuren heel erg tof zijn en dat het wel leuk zou zijn om tussen de geurtjes af te wisselen ! Ik vind echt dat je heel leuke video’s maakt en ik hoop dat je nog lang voort doet, groetjes Laure

 • Eva Jacobson

  De rozegeur lijkt me heerlijk !

 • Yenna Boey

  Kokos. Altijd kokos. Een van mijn grootste beautygeluksmomentkjes: douchen met kokosdouchegel. Doet me denken aan de zomer & maakt me elke dag blij! Het lijkt me super om die van Les petits Marseilles te proberen, een fijne toevoeging aan de collectie! Bedankt voor deze winactie ❤🌈

 • Evelien De Vos

  De aardbeigeur lijkt me super!