StarSkin Hydrating Second skin face mask

 photo Starskin 1_zpsbz0gvnsr.jpg

Sheet masks zijn tegenwoordig helemaal de trend. Overgekomen vanuit Azië, waar ze vooral whitening producten in de maskers stoppen, zijn ze eindelijk ook in Europa geland. Starskin is een merk dat het laatste jaar serieus is opgekomen, de hype is een beetje te vergelijken met de Glamglow hype. Ik heb er één getest en deel vandaag mijn mening over het hydraterende “second skin” gezichtsmasker!


 photo Starskin 2_zpstmygugst.jpg

Starskin heeft een heleboel soorten maskers op de markt gebracht voor verschillende doelen. Super hydraterende, zoals deze of net heel reinigend. Ik koos voor de hydraterende versie omdat ik ervan overtuigd ben dat sheet maskers hier het beste voor geschikt zijn! Het product wordt echt als een verband op je huid gelegd en kan zo perfect zijn werk doen. Daarnaast heb ik de laatste tijd ook best last van droge plekjes langs mijn neus en op mijn voorhoofd en misschien deed het zinnetje “Red Carpet Ready” ook wel iets, haha!

De stappen staan netjes op de achterkant van de verpakking, maar héél moeilijk is dit natuurlijk niet te begrijpen.

 photo Starskin 3_zpsrsw3ixtp.jpg

Wat zeker ook mijn interesse wekte bij deze maskers is de hoeveelheid vloeistof die ze erin stoppen. Op de verpakking staat duidelijk dat er 30ml in de verpakking/masker zit, iets waar je zeker op moet letten bij de aankoop. Niemand heeft wat aan een uitgedroogd stukje stof, toch? Wanneer ik het masker uit de verpakking haalde zag ik meteen dat wat er beloofd werd, waarheid was. Het masker was gigantisch nat, zo nat dat er zelfs product afdrupte, meer dan genoeg dus!

Voor ik het masker aanbracht, maakte ik een aantal “voor” foto’s. Op de foto kan je zien dat ik hier en daar wat onzuiverheden had. Ook rond en op mijn neus is er wat roodheid te zien van de droogheid.

 photo Starskin 4_zpsjmjiefnp.jpg
 photo Starskin 5_zpsfxwjwmma.jpg

Wat me meteen opviel waneer ik het masker op mijn gezicht wilde drukken was dat het véél te groot was voor mijn gezicht en ik denk eerlijk gezegd voor ieders gezicht. Ik heb zeker niet ’s wereld grootste hoofd, maar de maat van het masker was echt een beetje onplezierig groot. Doordat het niet goed paste en er overal overtollig masker hing, ging het ook meer naar beneden zakken. Lekker gaan liggen als je jezelf verwend met dit maskertje, maar dat kan ik geen straf noemen.

 photo Starskin 6_zpsetamfcu4.jpg
 photo Starskin 7_zpspumg3llz.jpg
 photo Starskin 8_zpsxexe5ub9.jpg

Ook tijdens het “intrekken” merk je dat er echt meer dan genoeg product in het masker zit, iets wat ik super aangenaam vond! Het masker zelf voelt ook helemaal anders aan dan de meeste andere sheet masks, deze maskers zijn namelijk gemaakt van bio-cellulose in plaats van katoen. Lekker fris! Je hebt daarnaast ook meer dan genoeg over om over je hals te verspreiden, die verdient ook wel wat.

 photo Starskin 9_zpsz9smj7hs.jpg

En dan het resultaat! Ik vond dat mijn huid enorm gehydrateerd aanvoelde en dat ik een hele gezonde glow over mijn gezicht had gekregen. Al bij al super positief dus! Ik heb nadat ik het masker er had afgehaald, zoals beschreven stond op de verpakking, het overtollige product nog wat ingemasseerd en verder laten intrekken.

Positief:

  • Véél product in het masker;
  • Niet agressief voor de huid;
  • Super gemakkelijk in gebruik;
  • Goede hydratatie;
  • Snelle verzending naar België;
  • Gemaakt van bio-cellulose i.p.v. katoen;

Negatief:

  • Masker zelf veel te groot;

Al bij al was ik heel aangenaam verrast door dit product, de hype is zeker terecht. Er zijn in totaal zes verschillende “second skin” maskers te verkrijgen. Voor één masker betaal je € 9,95- wat ik zeker een goede prijs vind voor zo’n fijn product!

Hebben jullie deze al getest?

Groetjes, Pauline

Delen: