Sling Grip – Tech accessoire!

 photo IMG_4095_zpsihmvo0yt.jpg

Telefoon accessoires zijn gewoon tof! Hoesjes, stickers, achtergronden,… Ik denk dat we er allemaal wel eens mee bezig zijn. Buiten alle accessoires die je telefoon mooier en schattiger maken zijn er ook praktische accessoires. Een tijdje geleden kreeg ik de SlingGrip in mijn brievenbus. De SlingGrip is eigenlijk een heel simpel concept. Een stukje plastic en een elastiekje dat je achterop je telefoon plakt. Door het elastiekje kan je één, twee of meerdere vingers er in steken waardoor je je telefoon véél steviger vasthoudt en de kans een stuk kleiner wordt dat je hem laat vallen. Het is ook heel erg handig bij selfies, haha!

 photo IMG_4096_zpshaf2oykb.jpgEerst een beetje twijfelend heb ik hem op de telefoon van mijn vriend geplakt. Haha, playing safe ;-). Het plakkende gedeelte is eigenlijk een beetje in hetzelfde concept bedacht als een klassieke telefoon sticker. Eens je hem erop plakt, blijft hij erg goed zitten, maar als je hem er éénmaal afhaalt, kan je hem niet opnieuw gebruiken.  photo IMG_4110_zps13ty2ktt.jpg photo IMG_4097_zpsp21hbxfe.jpgEr zijn een heleboel kleurtjes beschikbaar zodat je een kleur kan kiezen die het beste bij je telefoon past! Het elastiekje is altijd gewoon zwart, maar de kleur van het plastiek verschilt. Deze zit ook het dichtst op je telefoon dus het is het mooiste als dat goed in elkaar overloopt.

 photo IMG_4168_zpsb7jnbspa.jpg
En zo simpel is het! Je steekt één, twee of drie vingers door het elastiekje en there you go! Het elastiek zit erg stevig en rekt niet uit. Als de telefoon gewoon vasthoudt is het elastiek dus gewoon plat. Je hebt echt het gevoel dat je je telefoon een stuk steviger vasthoudt. Zeker bij selfies is dit dingetje erg handig. Je moet niet de telefoon vasthouden en terwijl met dezelfde hand op de knop drukken. Je kan nu gewoon richten en trekken.

 photo IMG_4167_zpsawqhk7el.jpgSinds mijn vriend ermee rondloopt heeft hij best al leuke en verbaasde reacties gehad van vrienden. Eerst keken ze een beetje raar als in “wat plakt er nu op je GSM?’, maar wanneer ze het nut en het doel van de SlingGrip doorhadden waren ze allemaal enthousiast! Het is gewoon een klein en simpel dingetjes dat een extra veiligheid en steun geeft aan je telefoon. Je moet er maar opkomen!

Je kan de SlingGrip bestellen via hun website. Hiervoor betaal je € 6,95-.

Is dit iets wat jullie zouden gebruiken?

Groetjes, Pauline

Delen: