Sisley: Phyto 4 Ombres & Phyto-lip twist

 photo PicMonkey Collage_zpsxdwgvals.jpg
Sisley kent iedereen wel. Een prachtig luxe merk dat een mooie huid en goede ingrediënten combineert met tijdloze make-up. Ik was dan ook super blij dat ik een aantal nieuwe producten mocht testen! Sisley heeft afgelopen winter 5 nieuwe producten aan de collectie toegevoegd en die laat ik jullie vandaag zien!

 photo IMG_3682_zpsf52d7749.jpg
Laat ik beginnen bij de oogschaduw doosjes waarvan er twee nieuwe gelanceerd zijn. De verpakking is best clean gehouden. Wit met de wel gekende Sisley kleurtjes. Op de bovenkant zie je het zwart-wit geblokte patroontje dat Sisley wel vaker gebruikt voor zijn verpakkingen!  photo IMG_3683_zps90d72027.jpgHet oogschaduwdoosje voelt meteen erg stevig aan en is ook super leuk vormgegeven! Verder heel simpel gehouden zonder al te veel schreeuwerige merken erop, iets wat ik persoonlijk het fijnste vind! Een cleane, maar luxe verpakking.

 photo IMG_3691_zps0b01e193.jpgDe kleuren zijn erg basic gehouden, het zijn echt kleuren die ik zelf in de winkel zou uitkiezen! Twee palettes die je als goede basis in je stash moet hebben liggen en waarmee je eindeloos kan combineren. Je kan er een mooie look mee maken voor overdag, maar stop het palette in je tas en je kan je look omtoveren tot ééntje om de bloemetjes buiten te gaan zetten ’s avonds!

 photo IMG_3693_zps0594db9e.jpg photo IMG_3697_zpsad139e63.jpgHet warme palette bestaat uit warme bruin- en kopertinten. Dit zijn eigenlijk echt basis kleuren die je ook in het Naked palette van Urban Decay zou kunnen vinden!

 photo IMG_3695_zps5e7cfbe9.jpg photo IMG_3696_zps72e644a2.jpgHet tweede oogschaduw quattro heeft iets koelere tinten. Met dit palette kan je bijvoorbeeld echt de perfecte smokey look creëren! Je merkt goed dat elk palette telkens een highlighter, een kleur voor op het bewegend ooglid en twee kleuren voor de crease bevat! Goed opgebouwd en goed over nagedacht.

Wat me meteen opviel aan de oogschaduw is dat het product mega zacht aanvoelt zonder poederig effect te hebben. Je ziet over de oogschaduw ook een soort glans liggen, die heb je over het gehele product, het is dus geen laagje dat ze er achteraf op hebben gespoten!

 photo IMG_3684_zps5ec4d856.jpgVervolgens vinden we drie nieuwe tinten in de ‘Phyto Lip Twist’ collectie. Lip kleuren in podloodvorm hebben het afgelopen jaar echt hun opmars gemaakt en ik moet zeggen dat ook ik er een enorme fan van ben. Lippenstift vind ik vaak iets voor een speciale gelegenheid, maar een product als dit is meer alledaags.

 photo IMG_3685_zps3b054763.jpgOok hier zijn de verpakkingen simpel en clean gehouden, echt Sisley.

 photo IMG_1294_zps0o3djjss.jpg
Op de achterkant is gemakkelijk te zien welke kleur je te pakken hebt. Thank god!

 photo IMG_3689_zps1e92e180.jpgWat fijn is aan zulke lipkleuren is dat ze je lippen niet uitdrogen, maar net verzorgen. Ze geven een mooie glans en hydrateren tegelijk, echt een win-win!

Phyto lip twist: 8 Candy photo IMG_1254_zps8erlqomn.jpg

Phyto Lip twist: 7 Coral photo IMG_1265_zpsqietqb8j.jpg

Phyto Lip Twist: 9 Chestnut photo IMG_1275_zps6znt4wgs.jpgIk ben zeker een fan van deze schatjes. Dit was de eerste keer dat ik producten van Sisley uitprobeerde. Bij kwaliteit hoort natuurlijk een bijpassend prijskaartje, maar ik zou dit echt als een investering zien. Je doet echt lang met deze producten en je bent zeker van kwaliteit! De producten van Sisley zijn te koop bij de luxere parfumerie zaken.

  • Phyto 4 Ombres € 69,-
  • Phyto Lip Twist € 35,-

Welke kleur zouden jullie uitkiezen?

Groetjes, Pauline

Delen: