Shoplog: Rommelmarkt & kringloopwinkel

 photo Unknown_zps6a68b19a.jpgZelf ben ik dol op rommelmarkten, jaarmarkten en kringloopwinkels waarbij je op zoek gaat naar dat ene super toffe item, zonder dat je er dan een fortuin aan kwijt bent! Afgelopen week ben ik naar een grote rommelmarkt geweest en ben ik even de kringloop binnen gesprongen. Aangezien het niet genoeg is voor een filmpje, heb ik van alles foto’s gemaakt en giet ik deze in een shoplog artikel!

 photo IMG_1153_zpsb7754b19.jpg

Als eerste de items die ik op de rommelmarkt scoorde. Er waren een heleboel stands, dus het duurde nog even voor ik wat vond omdat ik zeker wilde zijn dat ik eerst alles gezien had!

Als eerste vond ik tussen allemaal rommeltjes die voor €1 aangeboden stonden, dit super leuk peper en zout setje. Het is een heel klassiek dingetje, maar bij een bepaald interieur kan dit zo leuk zijn! Vooral het kleine mandje dat eromheen zit vind ik zo leuk, dat zie je tegenwoordig niet zo veel meer namelijk. Het setje is nog in perfecte staat, dus voor €1 was dit echt een super koopje!

 photo IMG_1161_zps996aecbe.jpg

 photo IMG_1163_zps3956bd8b.jpg

Het tweede item zag mijn vriend opeens staan. Een super toffe cocktailshaker! Het is een glazen ding wat eruit ziet alsof hij al een aantal keer goed op de grond is gevallen, maar dat vinden we er net zo mooi aan! De dop en het zeefje wat vanbinnen zit zijn beiden zilver, dus op een zilveren plateau staat dit echt heel leuk denk ik! Deze was oorspronkelijk €12, maar mijn vriend heeft afgeboden tot €8. Ook echt een goed prijsje!

 photo IMG_1146_zps233c2512.jpg

Vervolgens ging ik het weekend erna eens langs bij de kringloopwinkel. Meestal koop ik er niks, maar ik vind het altijd heel leuk om er rond te wandelen! Voor een DIY die ik wil gaan maken had ik nog een vaasje nodig en aangezien ik niet het juiste vaasje bij de Action kon vinden, was dit mijn uitgelezen kans. En ik had geluk! Ik vond het perfecte vaasje voor mijn projectje en dat voor 50 cent. Het is een heel simpel en doorzichtig vaasje, maar net wat ik nodig had!

 photo IMG_1158_zpsbffca127.jpg

Zo, dit waren ze dan! Mijn tweedehands aanloopjes van mijn shoplog. Zelf vind ik het echt een super idee om op deze manier spullen die nog goed zijn te recyclen, zo krijgen ze een tweede thuis en worden ze niet meteen in de vuilbak gegooid!

Gaan jullie wel eens naar een rommelmarkt of kringloopwinkel?

Groetjes, Pauline

Delen: