Scholl velvet smooth wet & dry

De voetensensatie van de afgelopen twee jaar is nog niet weg te denken. Deze zomer komt Scholl met een nieuwe variant op de Velvet Smooth namelijk de Scholl velvet smooth wet & dry!

Denk hierbij aan: geen batterijen meer, lange douches en natuurlijk zachte voetjes! Yes, je begrijpt het goed, Scholl komt met een waterdichte versie van de velvet smooth automatische voeten vijl! Whoop!

Het apparaat zelf is zelf niet heel anders, maar ze hebben hem toch in een iets nieuwer jasje gestoken. Hij is een stuk lichter van kleur waardoor hij goed herkenbaar is en je niet per ongeluk je Velvet Smooth op batterijen mee de douche in neemt. Ook is het materiaal natuurlijk iets anders. Hij is volledig afgesloten, dus er zijn geen spleetjes waar eventueel water in zou kunnen lopen, dat merk je goed aan de aan/uit knop en de knopjes waarmee je de vijl kan vervangen. Het hele apparaat lijkt een beetje van latex gemaakt te zijn, zo voelt hij alleszins toch aan. Door het nieuwe materiaal zal hij ook niet snel uit je handen glijden onder de douche! De vijl zelf is naar mijn gevoel iets grover dan de standaard vijl die je bij de eerste editie van de Velvet Smooth kreeg (niet de diamant versie), maar dit voelt eigenlijk erg prettig aan onder water! Als laatste is er in vergelijking met de originele Velvet smooth een draaisnelheid bijgekomen, in plaats van 1 standaard draaisnelheid heb je er nu twee.

De inhoud van de verpakking is heel straight forward, alles wat je nodig hebt zit erin. Het apparaat (vrij belangrijk), het oplaadstation en een USB stekker om je oplaadstation te voorzien van elektriciteit. De Scholl velvet smooth wet & dry laadt op via twee punten die je met elkaar moet “connecteren”, het enige wat je nog rest is de velvet smooth op je station leggen en klaar ben je! Ik vind het er erg luxe en sleek uitzien als hij ligt op te laden.

Over de werking van het apparaat ben ik nog steeds erg enthousiast en ik vind het eigenlijk een erg natuurlijke stap om de velvet smooth wet & dry mee onder de douche te nemen, ik ben wel het type persoon dat graag alles in één keer gedaan wil hebben. In combinatie met het water vind ik het ook een iets prettiger werkje geworden. Voorheen moest ik er toch altijd even voor gaan zitten en nam er een handdoekje bij. Nu is het gewoon een kwestie van afspoelen en klaar!

De Scholl velvet smooth wet & dry kan je kopen in de meeste supermarkten en drogisterijen.

Positieve punten:

  • Geen batterijen;
  • Mooi & sleek design;
  • Gemakkelijk en neutraal oplaadstation;
  • Waterdicht;
  • Twee snelheden;

Negatieve punten:

  • Aan de prijzige kant;

Wat denken jullie van deze nieuwe versie van de Velvet Smooth?

Groetjes, Pauline

Delen: