Lees verder voor alle informatie!

Prijs: € 39,99
Scholl Velvet Smooth is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, apotheken en drogisterijen, onder andere Delhaize.

Voor meer informatie: http://bit.ly/SchollVelvetSmooth

Groetjes, Pauline

 

Deze video is gesponsord door Scholl.

 • Sarina

  Leuke review! Ik heb dit apparaat al een paar keer vast gehad in het Kruidvat maar vond het toch wel veel geld voor een voetenvijl… De volgende keer toch maar eens kopen want ik heb ook altijd veel last van eelt :d xx

 • Frieke

  leuk om te weten een dikke merci zo kan ik mijn eigen voetjes ook verzorgen;)

 • lapurevie

  Wat een leuk apparaat!

 • Obe

  Als danseres dia altijd op haar blote voeten moet dansen is dit een handige tip!
  Grtn Obe Spillebeen

 • Nathalie

  Hey Pauline

  Leuke review! Ik heb dit apparaatje al een paar keer zien liggen in de winkel, ik wilde het graag kopen maar ik durfde nooit echt zo goed omdat ik niet wist of het nu wel degelijk zijn werk deed. Daarom ben ik superblij met deze review, nu heb ik gezien hoe het werkt en ik ben overtuigd!
  Ik vond het stukje van de voetverzorging ook leuk , dit heeft me helemaal goesting gegeven om ook mijn voetjes te verzorgen 🙂

  Veel liefs
  Nathalie