4 Reacties

 1. Marie
  april 9, 2014 / 5:42 pm

  Hey Pauline heel erg leuk filmpje
  Je steekt precies meer werk in je blog ( dat denk ik toch hihi)
  En ik Vind je leuker en leuker en een van de leukste bloggers
  Ik hoop dat dat je nog niet te rap gaat stoppen
  Heel veel groetjes
  Xxxxx:)

  • april 9, 2014 / 7:41 pm

   Hey Marie!
   Leuk dat je dat zegt, ik steek er inderdaad veel tijd in… meer en meer tegenwoordig!
   Maar ik doe het supergraag, ik hou echt van het bloggen 😀
   Ik ga zeker niet stoppen hoor, moet je niet bang voor zijn hihi

   Groetjes,

   Pauline xx

 2. Nathalie
  april 9, 2014 / 11:13 am

  Hey Pauline

  Echt superleuke tasjes van Victoria's secret!

  Ik doe meestal niet zo veel make-up op in de zomer. Ik doe enkel mijn ogen want foundation vind ik niet zo fijn als het echt warm is. Ik verbrand ook redelijk snel dus ik moet vaak zonnecrème op mijn gezicht smeren waardoor ik de foundation ook laat. Als ik make-up opdoe dan kies ik wel voor waterproof producten. Deze blijven mooi zitten als ik ga zwemmen of als ik wat zweet door het warme weer.

  Ik heb nog een andere variant op de zonnecrème die je hebt van Nivea. Ik heb de Protect en Bronze, die zorgt er voor dat je goed beschermd bent tegen de zon (gaat tot factor 50) en het geeft je sneller een bruin kleurtje (en dit werkt wel degelijk! )

  Leuk filmpje, ik kijk uit naar het volgende!

  Veel liefs, Nathalie

  • april 9, 2014 / 7:46 pm

   Hoi Nathalie,
   Als ik op vakantie ben en veel in de zon zit (zoals nu) doe ik ook amper make-up op hoor. Het lijkt echt nergens op als je make-up zicht gaat vermengen met de zonnecrème 😀

   Momenteel gebruik ik een factor 30 tijdens de felle zon en factor 6 als het al wat minder is. Ik had nog niet gehoord van degene die jij gebruikt, zal ik eens op letten in de winkel!

   Een nieuw filmpje zal snel volgen 😉

   Groetjes, Pauline xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.