• Leuke shoplog! Ik ben gisteren ook voor het eerst naar de primark geweest!
  Wat een leuke ketting heb je trouwens om! Waar is heb je die gekocht? 🙂

 • Debbie

  Keratine-proteïne is de sterkste proteïne in haarproducten. Het versterkt de haarschacht en voorkomt breuk. Verzacht de cuticula, vermindert pluizen en maakt het haar zachter en glanzender!

  Leuke shoplog!

 • rokprinses

  Ik ben dinsdag ook geweest maar dan in Rotterdam en ik heb hetzelfde blousje gekocht als die zwarte met die gouden accenten, alleen dan in het donkerblauw 🙂 Voor de rest ook zo'n -pack sokken maar dan in lichtgrijs met telkens andere uiteinden en ja, eindelijk een onesie gevonden! 😀

 • Floor

  Hej Pauline!
  Leuke shopblog! Ik vind de Primark zelf een ook fantastische winkel!
  Zou je misschien ook eens een filmpje willen maken over hoe meisjes (rond 14-15j) best dagelijks hun gezichtsverzorging en make-up doen?
  Alvast bedankt voor de moeite!
  Groetjes!

 • Sarina

  Leuke shoplog! Ik ga over 2 weken naar de Primark van Eindhoven :d hopelijk hebben ze die maskers daar ook want die lijken me wel iets. Ik heb overlaats bij de kaper een keratinemasker gehad, wa het juist is weet ik niet maar het is heel goed voor je haar :d mijn haar zag er toen ook heel verzorgd en glanzend uit.

  • Sarina

   Haha, ik zag juist dat ik kaper had getypt ipv kapper 😉

 • Jen

  Hay Pauline, kan je mij misschien vertellen welk model bed jij hebt?

  • Hoi! Ik heb even gekeken op de site van Ikea, maar kan mijn exacte bed niet meer vinden. Toen ik het kocht bij de Ikea was het alleszins de op één na goedkoopste model. Het model dat er tegenwoordig erg mee in de buurt komt is het 'Brusali' bed van de Ikea! Xx Pauline

   • Jen

    Dank je wel voor het antwoord Pauline! x x