Outfit: Roze H&M jurkje

 photo Jurkje_zpscdc3723b.jpg
H&M tricked me again! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar tegenwoordig koop ik bijna alleen nog maar kleding bij de H&M. Toen ik laatst op stap was met iemand die dit jurkje droeg was ik ook helemaal niet verbaasd waar het vandaan kwam, haha! Natuurlijk vond ik het weer super mooi en moest en zou ik het ook hebben. Hier het resultaat, mijn nieuwe favoriete zomerjurkje!

Wat ik zo leuk vind aan dit jurkje is dat je het heel erg kan opkleden voor een iets chiquer avondje uit zoals ik hier deed, maar hij kan ook gemakkelijk met slippertjes!

 photo IMG_1553_zpsabc0183c.jpgOmdat de kleur van het jurkje al super opvallend is, wilde ik de schoenen het liefst zo weinig mogelijk laten opvallen. Zwart was veel te donker en te opvallend dus dat werd hem al niet. Toen viel mijn oog op pumps met een ‘nude’ kleurtje die ik al een aantal jaren in de kast heb staan, maar eigenlijk nooit droeg omdat ik ze best moeilijk te combineren vond. Tot nu dan!

 photo IMG_1560_zpsf41b4956.jpgHet jurkje kan je gemakkelijk strakker maken in de taille door het koortje aan te trekken. De ruches op de voorkant geven het alles een extra speelse toets.

 photo IMG_1558_zpsac89ed3e.jpgOok doordat de schoenen een lichte huidkleurige kleur hebben, lijken je benen langer. Score!

 photo IMG_1590_zps5f1f1867.jpgAls accessoire koos ik voor een lekker chunky ring van de Forever21. De kleurtjes zijn allemaal rozige pasteltinten en passen super goed bij het felle jurkje.

  • Jurkje: H&M – €29
  • Schoenen: New Look
  • Ring: Forever21

Ik ben super blij dat ik met een aantal simpele items zo een toffe en zomerse outfit heb kunnen samenstellen! Hebben jullie in de zomer ook een go-to jurkje of outfit?

Groetjes, Pauline

Delen: