Oude Filmpjes – DIY Mini Serie

 photo PicMonkeyCollage2_zps415bd1dc.jpgHet is weer donderdag en daarom ga ik vandaag, onder het mom van “throwback Thursday” jullie weer trakteren op een aantal van mijn oude video’s. Via de reacties kreeg ik de laatste tijd weer meer en meer de vraag wanneer ik er nog eens ééntje zou uploaden. Vandaag is de dag! Niet één, maar drie video’s! Ik maakte voor mijn vorige kanaal een DIY mini serie en het lijkt me dan ook meer dan logisch dat deze video’s samen blijven. Klik verder voor de video’s!

DIY Mini Serie: Gezicht

Dit was het eerste deel van de DIY mini serie! Ik kan me herinneren dat ik bedacht had om voor elk onderdeel van het lichaam een receptje te zoeken/verzinnen en de eerste was voor het gezicht! Wat me ook meteen opvalt is hoe dik mijn haren hier nog waren, wow! Ik denk dat ik nu nog maar de helft aan volume overheb… De video duurt ook 20 minuten en vertel ik eigenlijk bijna niks, aan knippen deed ik toen duidelijk nog niet!

DIY Mini serie: Melkbad

Het volgende hoofdstuk was voor het lichaam en liet ik jullie zien hoe je zelf een melkbad kan maken. In deze video valt het me erg op hoe veel ik naar woorden moet zoeken. Wanneer ik tegenwoordig begin met filmen denk ik een beetje na over wat ik allemaal wil gaan zeggen zodat het allemaal wat vlotter verloopt en soms neem ik kleine stukje opnieuw op. Toen vond ik dat allemaal maar raar, haha, ik nam alles gewoon aan één stuk door op en klaar was ik! Ik denk dat ik ook in mijn manier van praten erg ben gegroeid… Op mijn huidige kanaal heb ik een soortgelijke video opgenomen omdat ik dit echt een heel fijn DIY receptje vind!

DIY Mini serie: Handen

Het laatste filmpje ging uiteindelijk over handen en wat was dit een heerlijk recept! Deze gebruik ik zelf nog regelmatig!

Zo, dit waren ze weer voor vandaag. Welk filmpje zouden jullie graag als volgende terug zien?

Groetjes, Pauline

Delen:

4 Reacties

 1. Roos
  juli 21, 2014 / 4:30 pm

  Super leuk om deze filmpjes te zien!! Zou je eens een whats on my phone willen doen? xx Roos

 2. louise
  juli 17, 2014 / 1:42 pm

  hye
  wat leuk dat je terug je oude filmpjes laat zien
  want ik was op je vorige kanaal niet geabonneerd
  dus dat is wel leuk om je andere filmpjes ook te zien.
  ga je nog andere oude filmpjes plaatse?
  dat zou wel tof zijn.

  • Roos
   juli 21, 2014 / 4:28 pm

   Ja dat zou leuk zijn want ik was ook niet geabonneerd op haar vorige kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.