Opening Victoria’s Secret winkel Brussels Airport

 photo Vs_zpsa153793e.jpgOngeveer twee weken geleden kreeg ik een wel heel leuke uitnodiging in mijn mailbox! Het was er namelijk ééntje voor de opening van de Victoria’s Secret winkel op de luchthaven van Brussel. Amsterdam was al een tijdje eerder aan de beurt en afgelopen december was het aan ons! Beide winkels bevinden zich achter het douane gebied, dus enkel wanneer je een ticket hebt kan je een bezoekje brengen aan één van de winkels.

Zoals ik al zei zijn er op dit moment twee winkels, ééntje in de A-terminal en één in de B-terminal. Zelf bezocht ik die van de A-terminal, de winkel bevindt zich na de security op de tweede verdieping, helemaal achterin. Hij is heel makkelijk te vinden en je ruikt hem zelfs van op een afstandje! Helaas mochten we zelf geen foto’s maken en moet ik dus gebruik maken van de foto’s die mij gegeven zijn… We werden bij aankomst hartelijk verwelkomd en kregen meteen een rondleiding door de winkel.

 photo TerminalAVictoriasSecret1_zpsca936901.jpg

Het meisje dat ons de rondleiding gaf vertelde dat er, wanneer er slips liggen, ze deze telkens per drie moeten neerleggen en dan liefst de kleinste maatjes… Zo jammer om te horen, moet niet iedereen zich goed voelen in zo’n mooie winkel als deze?!

De winkels zijn natuurlijk totaal niet hetzelfde als de echte,  grote filialen die je vooral in Amerika vindt. Zo kan je er geen bh’s kopen, maar enkel de cosmetica, lichaamsproducten, slips en accessoires. Dit vooral omdat er geen paskamers voorzien zijn en een bh passen zonder pashokje lijkt mij toch niet heel praktisch!

Wat ik persoonlijk super tof vond was dat er aan de ingang van de winkel een grote parfum bar is opgezet. Elk parfum van Victoria’s Secret staat hier netjes op een bordje waar je alle informatie over het geurtje kan vinden. Dingen zoals de hoofdnoten in het parfum en of het meer een bloemige of een zwaardere geur is zijn allemaal duidelijk te vinden, dat zouden ze op meer plekken moeten doen!

 photo TerminalAVictoriasSecret3_zps170d7010.jpg

Ook waren er een heleboel reis accessoires te vinden. Een paspoort hoesje, een adapter voor verschillende stopcontacten en voltages, koffertjes, noem maar op en het was er! Alles om op een trendy manier op reis te gaan. Ook aan de beautymeisjes is er gedacht! Zo vind je er een aantal leuke oogschaduw pallets, lipglossjes en zelfs een aantal verzorgingsproducten.

Ik vind deze winkels echt heel erg geslaagd! Je merkt dat er goed is nagedacht over wat iemand op een luchthaven zou willen en kan kopen. Geen gigantische dingen die je nergens kwijt kan in je handbagage en geen dingen die je toch niet kan passen. Wel zijn er alleen maar praktische en super leuk vormgeven accessoires die je ergens anders niet zo snel zal vinden!

 photo Unknown_zps0f6fb957.jpg

Natuurlijk kregen we bij ons vertrek ook een goodiebag mee naar huis. In het super roze en wel heel herkenbare zakje zaten de drie bestverkochte items uit de winkel.

Het eerste wat ik tegenkwam toen ik het zakje opende was een bodysplash in de geur ‘Love Spell’. Hij ruikt heerlijk fris, maar met een zoete tint die zeker niet overheerst. Natuurlijk zou ik mezelf niet zijn moest ik hem niet meteen hebben uitgeprobeerd en ik kan nu al zeggen dat ik hem heel erg fijn vind! Je blijft de geur een stuk langer ruiken dan ik verwacht had en hij kleeft totaal niet, het is alsof je een paar druppels water op je lichaam spuit, maar dan met een heerlijk geurtje.

 photo IMG_9492_zps7dfa461e.jpg
Als tweede vond ik een lipgloss. Volgens het meisje in de winkel een heel goed verkocht product! Zelf kreeg ik de kleur ‘Mocktail Hour’. Een mooie bruinige kleur met lekker veel shimmer erin.

VS photo IMG_9496_zpsc489b606.jpg
Het derde item dat ik uitpakte kon natuurlijk niet missen in een goodiebag van Victoria’s Secret. Het is een fluogele, kanten onderbroekje uit de Very Sexy Night collectie.

VS photo IMG_9497_zpse931038d.jpg

Wat vinden jullie van Victoria’s Secret? Ik vind het alvast helemaal geweldig!

Groetjes, Pauline

Delen: