Ik ben altijd graag bezig met mijn nagels. Ze in mooi vijlen, lakken, nagelriemen verzorgen, ik vind het geheel erg ontspannend en leuk om te doen. Hoewel het resultaat niet altijd is wat ik gehoopt dat ontspant het me om mijn nagels te lakken, iets wat bij niet veel mensen het geval is denk ik! Aangezien ik graag met mijn nagels bezig ben is het dan ook zeer voor de hand liggend dat ik een aantal favoriete nagel-merken heb. Toevallig is één van deze favorieten toch wel O.P.I, alleen had ik hier nog geen topcoat van in mijn bezit. Tot nu dan… Deze kerst kreeg ik een top coat van mijn favoriete merk. Natuurlijk heb ik meteen getest of deze zijn naam aandoet en het niet zomaar een top coat is zoals elk ander merk er één zou maken. Zo gezegd, zo gedaan en zo heb ik hem getest voor jullie!De top coat zit in het klassieke O.P.I flesje en is doorzichtig met en heel licht paars tintje, maar eigenlijk zie je deze amper. Ik weet niet of dit al zo was toen ik hem kreeg of omdat het komt doordat ik mijn nagels ermee heb gelakt maar ik denk dat het al zo was aangezien ik enkel heel lichte, natuurlijke kleurtjes heb gebruikt tot nu toe.

Verder lakt hij gewoon netjes doorzichtig en droogt hij op met een mooie glans, je kan het vergelijken met een ‘wet look’. Erg mooi en word steen hard. Ik merk echt dat mijn nagellak er langer door blijft zitten, tot zeker anderhalve week! Het kwastje is lekker groot net zoals we gewend zijn van O.P.I en lakt vlotjes.

Verder kan ik er niet echt meer van zeggen dan dat ik er heel erg tevreden mee ben! Dit is absoluut mijn nieuwe buddy bij het nagels lakken. Op de foto’s draag ik onder de top coat een natuurlijk roze lakje van Rimmel in de kleur ‘444 French Lingerie’, deze kleur is echt mijn signature kleurtje!
Voor een flesje van 15 Ml van de top coat betaal je zo’n 12 euro. Niet goedkoop voor een lakje maar volgens mij zeker de moeite!

Hebben jullie een favoriete nagellak merk?

Groetjes,
Pauline

  • This will give a clearer idea as to the level of commitment involved in a remodeling project of this nature. This also gives a reason to hire a bathroom remodeling contractor; they will be the ones to deal with all of these aspects and will have the tools, knowledge and contacts to get the job done.

  • When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails using the same comment. Is there any way you may take away me from that service? Thanks!