Nivea Douche body milk – Dupe Lush Ro’s Body conditioner

 photo IMG_3477_zps0872e561.jpg

Zelf ben ik al een tijdje grote fan van de Ro’s Argan body conditioner van Lush, een soort crème die je onder de douche op je natte huid aanbrengt waardoor je je na het douchen niet meer hoeft in te smeren! Echt een zalig product aangezien ik toch een tikkeltje lui ben met het dagelijks insmeren. Zoals we allemaal wel weten komen Lush producten niet zomaar uit de bomen vallen en zijn ze best prijzig in de aankoop. Daarom leek het me leuk om jullie mijn dupe voor dit product voor te stellen, een stuk goedkoper en zeker even goed in werking! De Douche Body Milk van Nivea!

 photo IMG_3474_zps0c2b180f.jpgVooral in de koude winter maanden is het voor mij een must om me regelmatig in te smeren. Mijn hele lijf wordt dan super snel droog en voelt verschrikkelijk aan in kleding. Zoals ik al zei ben ik geen grote fan van het hele insmeer gebeuren en ik skip de stap dan ook meer dan goed is. Net om deze reden ben ik super blij wanneer verschillende merken op de markt komen met douche producten die je huid tegelijk ook super gevoed houdt! Eerst kwam Lush ermee aanzetten, maar met een prijs van €31,95 voor 225 gram, is dat toch niet iets dat je om de zoveel weken zomaar aanschaft!

 photo IMG_3478_zps7e9377dc.jpgMijn budget-hart ging dan ook meteen sneller slaan toen ik deze toevallig bij ons in de badkamerkast zag staan. Mijn moeder had deze kennelijk gekocht naar aanleiding van mijn Lush productje, haha, zo zie je maar. Natuurlijk kon ik het niet laten hem te gaan testen, eerst een beetje sceptisch, want “deze zal toch nooit zo goed zijn als mijn Lush” en later dolenthousiast omdat hij “eigenlijk even goed en véééél goedkoper is dan die van Lush”.

 photo IMG_3485_zpsf30df898.jpgNet zoals Ro’s Argan Body Conditioner laat dit product een dun laagje achter op de huid tijdens het afspoelen, dit zorgt ervoor dat je huid heerlijk gevoed wordt! Je gebruikt dit product dan ook na je douchegel! Het laagje blijft eigenlijk ook echt niet lang voelbaar en voelt niet aan zoals die vettige waas die vaak nog lang blijft naleven wanneer je je hebt ingesmeerd. Wanneer je aangekleed bent is er al niks meer van te voelen, maar heb je je huid toch weer mooi kunnen verzorgen!

Ik kan dus echt zeggen dat ik heel erg enthousiast ben over dit product en ik hem dan ook een waardige budget dupe vind van de Ro’s Argan Body Conditioner van Lush! Voor een fles van 400ml betaal je €7,69!

Wat denken jullie van de trend “body milk onder de douche”?

Groetjes, Pauline

Delen: