Nivea Cellular radiance – perfecte huid

 photo IMG_4088_zpsrs84vrks.jpgNaarmate de dagen warmer worden veranderd mijn make-up routine en daarmee bedoel ik vooral mijn foundation. Een lichtere formule is dan altijd meer dan welkom! Toen ik de Cellular collectie van Nivea binnenkreeg was ik ook erg enthousiast om deze te testen! Vandaag mijn bevindingen!

Ik ben al wel eerder eens aan de slag gegaan met BB-cream, maar nooit was ik stuk van de formule… Ondertussen gebruik ik de Cellular radiance al een maand elke dag. Het lijkt wel alsof ik mijn foundation ben vergeten!

 photo IMG_4086_zpslfo6kpir.jpgIn de Cellular radiance collectie zijn er twee tubes te vinden. Eén voor het gezicht en één specifiek voor je oogcontouren. Het verschil zit hem vooral in de applicator op de verpakking en er is een klein verschil te zien aan het product zelf. photo IMG_4082_zpso1haga6s.jpgDe formule voor het gezicht heeft een pompje waardoor je het product heel gemakkelijk en proper kan gebruiken. photo IMG_4083_zpslzwaxzim.jpgDe formule voor de oogcontouren heeft dan weer een rubberen tipje aan het uiteinde zitten met een kleine opening. Hierdoor kan je gemakkelijk een kleine hoeveelheid product uit de verpakking halen aangezien je maar weinig nodig hebt voor rond je ogen!
 photo IMG_4089_zpsjpzy6odb.jpgHet grote verschil zit hem, zoals ik al zei, in de verpakking. Ook in de formule is er een verschil te zien. Zo komt het product voor je gezicht wit uit de verpakking, door middel van wrijving over je gezicht wanneer je het aanbrengt, komt de kleur erdoor.

Het product voor rondom je ogen komt er dan iets meer gekleurd uit en licht de donkere kringen onder je ogen op! Een erg fijne combinatie als je het mij vraagt!
 photo IMG_4090_zpsovcbw8ix.jpg
Hierboven een goed voorbeeldje van de dekking van het product. Boven heb ik niks, onder een licht laagje kleur. Super toch? De dekking is echt zo veel beter dan ik verwachtte! In combinatie met de oogcontouren is concealer zelfs niet meer nodig.

Vooral afgelopen week viel het me op hoeveel mensen me complimenten gaven over mijn huid. Ik zie er een stuk stralender uit. Mijn huid krijgt ook weer even rust omdat ik niet telkens te werk ga met een zware en dikkere foundation. De Cellular radiance kan je eigenlijk het beste omschrijven als een dagcrème met een extraatje en geloof me, dit doet je huid zoveel goed!

Dit product zit ondertussen al een maand in mijn dagelijkse routine en ik denk dat hij er gedurende de zomer sowieso nog in blijft zitten! Ik ben fan! In de Cellular radiance vindt je ook nog een gewone dagcrème zonder tintje en een fijne nachtcrème!

  • Perfectionerende Fluid 40ml: € 14,45-
  • Camouflerende Oogcontourcrème 15ml: € 14,45,-

Groetjes, Pauline

 

Delen: