New York wishlist

 photo newyorkwishlist_zps11a1caef.jpgAangezien ik morgen op citytrip naar New York vertrek is het voor mij niet ongewoon al een paar maanden een wishlist te hebben liggen. Meestal schrijf ik random dingen op waar ik niet naar mag vergeten te kijken/kopen. Een groot deel van dit lijstje zijn items die in de USA een pak goedkoper zijn dan hier, maar ook dingen die je in Europa gewoon niet kan krijgen. Hurray voor mijn wishlist en mijn veel te dure smaak!

1) Rebecca Minkoff Mini Mac
 photo rebeccaminkoff_zps4c4a6e44.jpg
Op nummer één staat vast en zeker deze beauty! De Mini Mac handtas van Rebecca Minkoff, ondertussen alom bekend door veel YouTubers. Hij is tegenwoordig te bestellen bij Zalando, maar daar hebben ze het zichzelf heel simpel gemaakt en het dollar teken gewoon veranderd naar een eurootje. Het is dus nog steeds een stuk voordeliger om hem rechtstreeks bij de bron te halen! In Amerika kost hij $199, wat neerkomt op zo’n €168. Dit valt wat mij betreft nog een beetje tegen want de dollar is sinds de zomer weer een stuk gestegen! Hij is nog steeds goedkoper dan wat we er hier voor moeten neertellen en dat is zo’n €199. Hopelijk kan ik daar bovenop nog een leuke korting scoren en dan komt het helemaal goed! Ik mag hem trouwens alleen maar kopen van mezelf als ik me braaf hou aan mijn sportschema dat ik nu trouw aan het afwerken ben!

2) Bioré neusstrips photo Schermafbeelding2015-01-25om084449_zps45bae4b4.jpgNeusstrips werken bij mij echt nooit! Daarom hoop ik stiekem dat de extreme American versie wel iets zal doen. De afgelopen malen dat ik in Amerika was ben ik volledig vergeten naar ze te zoeken! Deze keer ben ik mezelf een stapje voor en heb ik netjes een lijstje in mijn telefoon gezet zodat ik alles eens kan checken!

3) Real techniques kwasten

 photo Real-Techniques-Core-Collection1_zpsbb3844cf.jpg
Deze blijven standaard op mijn lijstje staan. Op mijn rondtrip kocht er ik er ééntje om eens uit te proberen of ik het wel wat vond! And guess what, ik vind ze geweldig! Op Hawaii waren de rekken telkens leeg dus hoop ik op deze trip mijn slag te slaan. Ik weet dat je ze in België online kan kopen, maar in de USA zijn ze toch nog steeds het goedkoopste!

4) Henri Bendel Kerst versiering
 photo 94931253_zps0327559a.jpg
Technisch gezien mag deze eigenlijk niet op de wishlist omdat ik hem al besteld heb en heb laten leveren in het hotel. Wij hebben hier thuis een soort traditie waarbij we, elke keer we op vakantie zijn, een kerstversiering kopen van de plek waar we zijn. Op cybermonday (ergens eind november) zag ik een flinke korting op dit super toffe dingetje. Met een gele taxi met kerstboom is dit helemaal representatief voor New York. Ik ben er dan ook maar meteen opgesprongen en heb hem besteld aangezien ik vreesde in februari geen kerstversiering meer te vinden. Deze ligt dus al braaf op me te wachten!

5) Kate Spade armbandje
 photo 61jAKyAzsyL_SL1500__zps0551c609.jpg
Kate Spade is een merk wat ik nog maar pas heb ontdekt. Het is ultra vrouwelijk en speels, maar bovendien ook erg duur en niet te verkrijgen in Europa. Just my luck! Al surfend op Pinterest, want dat doe je nogal eens tijdens de examens, kwam ik dit super toffe bandje tegen. Perfect om te combineren met een mooi horloge! Hier ga ik zeker naar op jacht en wie weet breng ik deze beauty wel mee terug!

Zo, dit was het weer voor vandaag! Wat zijn de top items die jullie zouden meebrengen uit de States?

Groetjes, Pauline

Bron: Bioré
Bron: Real Techniques
Bron: Henri Bendel
Bron: Kate Spade

 

Delen: