My Ebay finds

Ebay is voor mij het paradijs als het aankomt op goedkope, leuke gadgets. Goed zoeken is hier natuurlijk wel de boodschap en meestal vind ik dan toch precies wat ik wil. Dit alles liefst voor zo weinig mogelijk centjes. Een aantal weken geleden bestelde ik dan ook weer wat dingetjes via Ebay en ondertussen zijn ze allemaal goed aangekomen op hun eindbestemming, mijn brievenbus! Eigenlijk is 99% van wat ik koop via ebay voor mijn telefoon. Ik ben in het bezit van een witte iPhone 4 en vind de hoesjes en accessoires die hier in de winkels te vinden zijn, vaak lelijk of ronduit belachelijk duur. Daarom is Ebay de perfecte oplossing voor mij! Kijken jullie mee?

In totaal bestelde ik zeven dingen waaronder zes voor mijn iPhone (Oops!). Laat ik beginnen met het saaiste, namelijk een screenprotector. Hiermee kan het vaak helemaal goed of helemaal fout gaan. Deze keer was het een combinatie van beide. De helderheid en kleur van de protector zijn helemaal perfect, je scherm blijft er even scherp uitzien en als je hem goed aanbrengt zie je er niks van. Alleen is er tijdens het verpakken of verzenden een heel klein plooitje ingekomen waardoor er permanent een luchtbel onder zit die niet weg te krijgen is… Maar goed, het leuke aan Ebay is dat je nooit veel betaald dus zo erg vind ik het niet. De screenpotrector heeft me €0,72 gekost en vond ik bij deze verkoper.

Als tweede bestelde ik twee extra kabeltjes. Je kan nooit teveel kabeltjes hebben! In totaal heb ik er nu 5 en ik gebruik ze allemaal. Eén voor in mijn auto, één voor in de auto van mijn vriend, één voor bij mijn vriend thuis, één voor het nachtkastje en één voor in de computer. Eigenlijk zou ik er best nog een paar kunnen gebruiken voor als er ééntje onvindbaar blijkt te zijn, wat best vaak het geval is….
Ik zou mezelf niet zijn moest er niks roze bij zitten, dus bij deze: een roze (en een witte) kabel voor de iPhone. Ook de kabeltjes hebben me maar €0,72 per stuk gekost en je vindt ze bij deze (roze) en deze (witte) verkoper.

Aangezien ik in september drie weken naar Amerika ga, leek het me wel handig om een oplader met Amerikaans voltage en pinnetjes aan te schaffen. Dan moet ik niet telkens moeilijk doen met een andere plug en kan ik gewoon snel mijn telefoon opladen. Natuurlijk moest deze perfect bij het roze kabeltje passen dus kocht ik hem maar in dezelfde tint roze voor €0,75 bij deze verkoper.

Op naar de hoesjes waarvan ik er 2 bestelde! Ik wilde iets beschermender dan anders voor op vakantie en iets met veel bling bling, beide zijn hoe ik dacht dat ze zouden zijn, dus dat viel mee! Dat is trouwens iets waar je wel een beetje mee moet oppassen wanneer je wat besteld op Ebay. Het kan er in het echt vaak
heel anders uitzien dan op het plaatje.

Als eerste een simpele witte hoes die je helemaal over je scherm kan toeklappen en met een magneetje kan vastzetten. Aan de binnenkant kan je nog pasjes of geld stoppen. Helaas weet ik van deze dus helemaal niets meer. Hij staat namelijk niet in mijn aankoopgeschiedenis, maar als je op de term “iPhone case wallet” zoekt en dan de goedkoopste bovenaan laat staan, dan kom je er een heleboel tegen!

Als tweede van de hoesjes een simpele maar leuke bling bling hoes. Hij past perfect bij mijn witte telefoon en staat super tof! Ik heb er al een aantal complimentjes over gehad! Deze heeft me €1,46 gekost en vind je bij deze verkoper.

Ik sluit af met iets waar ik toch even naar heb moeten zoeken voor ik de perfecte te pakken had. Namelijk een paspoort cover. Ik wilde al lang iets van een hoesje of een extra dingetje om mijn paspoort heen, maar vond nooit iets wat ik echt mooi en praktisch genoeg vond. Gelukkig heeft Ebay een mega aanbod en vond ik precies wat ik zocht. Een schattig, fel roze paspoort cover!
Deze heeft me €5,20 gekost, veruit mijn duurste aankoop op Ebay denk ik. Bij deze verkoper kan je hem vinden.

Zo, dit was het dan weer voor vandaag!
Groetjes,
Pauline
Delen: