Monday Manicure: Triple Pink Kleancolor

Afgelopen weekend ging ik zonder verwachtingen even snuffelen bij de ZEB. Een kleding winkel bij mij in de buurt waar ze onder andere lakjes van Kleancolor verkopen. Ik heb al eens eerder een lakje van dit merk laten zien en was klaar voor meer. Tot mijn grote blijdschap stonden ze ook nog eens in de aanbieding! Een lakje kost normaal €3,50 maar hier ging dan nog eens 50% van af! Om deze reden kon ik het natuurlijk niet laten om een aantal zomerse kleurtjes in huis te halen, ik koos drie roze varianten die ik jullie vandaag wil laten zien!

Kleancolor is een merk met heel veel verschillende kleuren, super leuk om daar iets uit te moeten kiezen natuurlijk. Zo gaat het van fluo naar iets zachtere pastel tinten en heel uiteen lopende glitter topcoats! Omdat ik zelf nog niet zo super veel felle, roze tinten in mijn collectie heb staan besloot ik hier dan maar eens werk van te gaan maken en er een aantal mee te nemen.

Laat ik beginnen met de felste kleur, namelijk: Neon Pink. Dit is een fluo roze kleur die perfect zou staan op mijn teentjes wanneer ik wat bruiner ben. Ik heb zo het gevoel dat dit mijn standaard tenen kleur wordt deze zomer! Wat de dekking betreft had ik met dit kleurtje aan twee laagjes genoeg. Het lakje zelf was een tikkeltje te stroperig naar mijn zin maar ik denk dat dat vooral te wijten was aan het warme weer.

Als tweede koos ik voor een kleurtje dat een beetje ‘out of my confort zone’ is. Hij heeft een hoog “Barbie” gehalte maar ik vind hem zelf super schattig staan! De namen van de lakjes zijn vrij voor de hand liggend, zo heet deze ‘pastel pink’, heel origineel zijn ze hier dus niet mee geweest. Deze kleur vond ik van de drie het minst goed dekken, drie laagjes waren nodig om mooie nagels te krijgen maar voor zo’n lichte kleur valt dit natuurlijk ook best mee.

Om af te sluiten komt ‘Pink’ aan de beurt, van de drie kleurtjes mijn persoonlijke favoriet als het aankomt op manicure. Het is een mooie roze kleur die lichtjes neigt naar het paarse. Deze kleur vind ik prima kunnen voor overdag, maar is ook heel geschikt voor een avondje uit. Echt een heel zomerse kleur! Met twee laagjes had ik meer als genoeg voor een goede dekking en ook de consistentie van dit lakje was een stuk minder stroperig dan ‘Neon Pink’.

Ik ben nog steeds helemaal weg van het merk Kleancolor en ben zeker van plan nog een aantal leuke kleurtjes en topcoats aan te gaan schaffen, zeker nu ze in de promotie staan!

Wat is jullie must have kleur voor deze zomer?

Groetjes,
Pauline

Delen: