Monday Manicure: Rimmel Salon Pro

Deze week begin ik met een product waar ik super enthousiast over ben! Ik liep er toevallig tegenaan in het Kruidvat omdat ze in de promotie stonden and boy i’m I a lucky girl. Ik koos een leuk paars lakje uit en ging tevreden mijn spulletjes afrekenen. Eens thuis ging ik meteen aan de slag met lakken. Rimmel beloofd een salon  look en gel kwaliteit op je nagels. Iets wat ik nog nooit geprobeerd had en wel erg benieuwd naar was. Is de kleur dan intenser? Blijft het dan ook echt langer zitten? Is het dikker als gewone nagellak?

Wat me meteen opviel toen ik mijn nagels begon te lakken is dat je met één laagje al meer als genoeg hebt! En wat droogt het snel! Ik was er echt verbaasd over. Voor de zekerheid heb ik toch maar een tweede laagje aangebracht samen met een topcoat om het alles een perfecte afwerking te geven.

Het is zeker niet zo dat de lak heel dik is zoals je bij gel nagels wel ziet en daar was ik blij om omdat ik dat nooit zo heel mooi en natuurlijk vind staan. Ze beloven dat je nagels er gedurende tien dagen perfect blijven uitzien zonder chippen. Ik kan jullie al vertellen dat mijn nagels op dit moment, 4 dagen na het lakken, er nog perfect uitzien. Iets wat anders niet zo snel zal voorkomen. Hoewel tien dagen misschien wat overdreven is maar met wat voorzichtigheid kom je zonder probleem aan een week.

Ik heb hem in de kleur “Urban Purple”. Wat ook heel leuk is, is dat de kleur een beetje veranderd in verschillende soorten licht. Zo is hij in de felle zon fuchsia roze en wanneer het iets donkerder wordt is hij meer paars. Wanneer de zon onder gaat wordt hij heel mooi donker paars. Super tof!

Het borsteltje is breed en lakt fijn, je kan het heel goed vergelijken met de kwastjes van Catrice. Plat en breed. Op de achterkant van het flesje staat het volgende: “Long lasting nail polish, up to 10 days. Gel like finish. Chip resistant and anti fade colour.”

Op de foto links kan je goed zien hoe de kleur werkelijk is. Als je even terug naar boven gaat en deze foto vergelijkt met de eerste foto zie je goed hoe de kleur veranderd in het licht.

Zoals je wel kan lezen ben ik super enthousiast over dit soort lakjes van Rimmel. En om alles nog beter te maken staan ze nu in de promotie bij het Kruidvat. Ze kosten op dit moment €5 in plaats van €6,99. Ik ga er zeker nog een aantal bij halen!

Groetjes,
Pauline

Delen: