Monday Manicure: O.P.I Happy Anniversary

Ik begin deze week weer met een Monday Manicure. Vandaag niet zomaar een kleurtje maar vandaag gaan we voor glitter! Het is een heel mooie topcoat van mijn favoriete merk O.P.I. Het is de bedoeling dat je hem over een ander kleurtje nagellak heen doet om er zo een lekkere twist aan te geven! Ik heb hem geprobeerd op een naturelle kleur en het is zo mooi! Het lijkt alsof je een totaal persoonlijke nagellak op hebt die je zelf ontworpen zou kunnen hebben. Je kan zoveel combineren als je wil en dat vind ik zelf super leuk!

Zoals jullie weten ben ik gek op het merk O.P.I. en daarom kon het dan ook niet anders dan dat ik hem combineerde met mijn signature nagellak kleur. Aangezien ik deze naturel kleur toch 99% van de tijd op mijn nagels heb zitten, leek het me een goed en lekker makkelijk plan om de top coat hierover heen te doen. De rozige kleur is de kleur ‘Makes Men Blush‘, waar ik al een artikeltje over geschreven heb.

En wat kreeg ik een leuk effect! Het leek alsof ik met één simpel laagje een totaal andere look op mijn nagels had. Als je van een afstandje keek leek het alsof ik gewoon een zilveren lakje op mijn nagels had, maar wanneer je wat dichter kwam kijken zag je dat het eigenlijk allemaal heel kleine subtiele glittertjes waren.

De kwaliteit is wat we gewend zijn van O.P.I., de lak blijft goed lang zitten en droogt snel. Wat ik vooral zo leuk vond is dat het best veel glitter is. Het zijn super veel kleine glittertjes waardoor het heel goed dekt met glitter. Je ziet dus de basis kleur er wel door maar toch overheerst de subtiele glitter.
Voor ik deze ging gebruiken dacht ik dat je de glitter heel erg zou voelen, maar dit is totaal niet het geval! Met één laagje had ik meer dan genoeg om een mooie laag glitter op mijn nagels te krijgen.
Voor een lakje van O.P.I, zo ook de topcoat, betaal je €12,50 en je kan ze vinden in de betere parfumerie zaken zoals Planet Parfum. Een kleine tip! Op Schiphol heb ik ze ook al gespot en daar rollen ze een stukje voordeliger over de toonbank!
Groetjes,
Pauline

 

Delen: