Monday Manicure: Kleancolor, Light Red

Laatst ontdekte ik een merk in een winkel in de buurt waar ik wel al eens goede verhalen over had gehoord maar nog nooit de kans had gekregen om het te proberen. Het is een Amerikaans merk genaamd Kleancolor. Ik werd meteen getrokken door het grote rek met een heleboel kleurtjes! Licht, donker, shimmer of juist niet… Wow,hier moest en zou ik er ééntje van proberen en ik kan alvast zeggen, i’ll be back for more! Er waren echt een heleboel lakjes, ik stond echt verteld van de display die er heel erg netjes en aantrekkelijk uit zag. Ik vond dit lakjes trouwens in de ZEB, een kledingwinkel die vrijwel verspreid zit over heel beglië. Ik weet niet of ze deze collectie in elke ZEB verkopen maar ik vermoed van wel….

Het lakje dat ik koos is een heel fel rood lakje. Ik vind het zelf heel erg leuk om zulke felle kleurtjes te dragen op mijn nagels. Hoewel ik vaak naar het rood, roze of donker rood neig. Mij zul je nooit zo snel zien met een blauwe of groene kleur op mijn nagels. Misschien toch iets waar verandering in gebracht moet worden?
Hoewel ik al een aantal rode nagellakjes heb vind ik deze toch anders. Hij is zo fel rood dat het bijna bloed lijkt. Het lakje zelf brengt heel gemakkelijk aan maar is net iets “wateriger” dan de lakjes van bijvoorbeeld Catrice.  Op de foto’s had ik mijn nagels met twee laagjes kleur en een laagje topcoat van O.PI. gelakt. Hoewel ik het nu al erg mooi vind had er van mij gerust nog een laagje extra op gemogen, dan was het perfect geweest. De kleur draagt ook zonder topcoat op met een mooie high shine finisch, nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik misschien van alle “fasen” van het lakken foto’s moet maken voor deze artikeltjes. Met één laag, 2 laagjes en zo nodig 3 laagjes. Zo ook zonder en met topcoat! Ik ga er zeker mee aan de slag!

 
Ook de flesjes vind ik erg mooi ontworpen. Ze zijn net weer wat anders dan alle andere merken die ik tot nu geprobeerd heb! Het zijn leuke ronde flesjes met een zwarte dop, op de top zitten dan weer mooie versiersels.
Nog iets leuks aan dit merk, de kleurtjes hebben namen! Veel leuker dan saaie nummer natuurlijk! Deze rode kleur draagt de naam “Light red”.
 
 
Voor een lakje betaal je zo’n €3,50!!
Zoals jullie kunnen lezen ben ik deze week een stuk enthousiaster dan vorige week, ik ben zeker van plan meer te proberen van dit merk! Misschien wel is een kleurtje dat ik anders nooit zou kopen?
 
Groetjes,
Pauline
Delen: