Hey allemaal! Ik heb iets nieuws bedacht voor Lifestyle-Spot. Het leek me leuk om een onderwerp te verzinnen dat ik regelmatig of zelfs elke week. Zo kwam ik op het idee om jullie elke week op maandag een nagel lakje te laten zien. Dan laat ik jullie elke week swatches zien van een ander lakje en vertel ik natuurlijk wat ik er van vind! Vandaag begin ik de ‘Monday Manicure’ met een lakje van Bourjois.
Het is een mooi roze lakje met een lichte shimmer. Op de verpakking staat dat je een salon finish krijgt in één seconde na 1 keer met het kwastje erover gaan. Ik ben benieuwd!

Wat me meteen opviel is dat het lakje heel erg lekker lakt. Het product zelf is niet de vast en niet te waterig en met een extra breed kwastje brengt dit een heel goeie laag aan.
Ik bracht hier twee laagjes kleur aan en een laagje topcoat van O.P.I.

De kleur in kunstlicht.

En de kleur in daglicht. Zoals je ziet zit er een lichte shimmer in en krijg je zelfs met twee laagjes een mooie ‘french manicure’ effect. Eigenlijk draag ik 99% van de tijd dit soort rozige, nude kleurtjes. Ik vind ze mooi en verzorgd staan en als er dan is een nagel chipt dan valt het niet meteen zo op.
Natuurlijk met ik dol op felle rode en roze tinten op mijn nagels dus deze zullen jullie zeker voorbij zien komen op maandag :-D.

Zoals ik al eerder zei is het kwastje breder en dikker dan gewoonlijk waardoor de nagellak erg gemakkelijk aangebracht kan worden. Ik vond dit dit lakje uiterst gemakkelijk lakken.
Bourjois beloofd een gel studio look na 1 seconde, hoewel dit wat overdreven is word de lak na een paar seconden heel mooi egaal en lijkt het inderdaad alsof je een dun laagje gel op je nagels hebt.
Wat ik zeker nog een positief punt vind is dat hij snel droogt, hij is echt sneller dan gewoonlijk aanraakbaar en klaar voor een tweede laagje. Ook met twee laagjes droogde hij erg snel naar mijn mening!

Voor dit lakje betaal je 8,64 euro.

Vinden jullie dit een leuk idee? Of is dit leuk voor af en toe?

Groetjes,
Pauline

  • The importance of home improvement loans cannot be over emphasized. Luckily for many home owners, there are government and private sponsored loans that they can take advantage of!

  • This will give a clearer idea as to the level of commitment involved in a remodeling project of this nature. This also gives a reason to hire a bathroom remodeling contractor; they will be the ones to deal with all of these aspects and will have the tools, knowledge and contacts to get the job done.